NETFLIX, MAAİLE İZLENECEK EĞLENCE DOLU FİLMİ YES DAY’İN RESMİ FRAGMANINI VE AFİŞİNİ PAYLAŞTI

Çocuklarına ve iş arkadaşlarına sürekli “hayır” demek zorunda kaldıklarını hisseden Allison ve Carlos, çocuklarının tüm isteklerini kabul edecekleri, “Evet Günü” adını verdikleri bir gün belirler. 24 saat boyunca kuralları çocuklar koyacaktır. Aile üyeleri, Los Angeles’ın altını üstüne getirdikleri bir maceraya atılacaklarından ve bu maceranın aile bağlarını hiç olmadığı kadar güçlendireceğinden hiç haberleri yoktur.

Başrollerini Jennifer Garner ve Édgar Ramírez’in paylaştığı Yes Day, 12 Mart’ta tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te

Yönetmen: Miguel Arteta
Senarist: Justin Malen
Yazar: Amy Krouse Rosenthal (roman)
Oyuncu Kadrosu: Jennifer Garner, Édgar Ramírez, Jenna Ortega, Julian Lerner, Everly Carganilla, H.E.R., Nat Faxon, Molly Sims, Fortune Feimster, Arturo Castro
Yapımcılar: Lawrence Grey, Ben Everard, Daniel Rappaport, Nicole King Solaka ve Jennifer Garner
Yürütücü Yapımlar: Mark Moran, Miguel Arteta, Adam Marshall, Justin Malen
Görüntü Yönetimi: Terry Stacey
Prodüksiyon Tasarımı: Doug Meerdink
Kostüm Tasarımı: Susie Desanto
Kurgu: Jay Deuby
Beste: Mike Andrews

Herkes bir Evet Günü’nü hak eder!

www.netflix.com/YESDAY

@netflixfamily

@netflixfilm

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Köfte Yağmuru 2 - Cloudy With A Chance Of Meatballs 2 (2014) Hypnotic: Zihin Avı (2023) Kızkaçıran (2016) Zer (2017) Bir Tutam Karanfi (2023) Elveda Katya (2012)