Vahide Perçin ve Altan Gördüm’ün kurdukları Akademi 35 Buçuk Sanat Evi, sektöre adeta yıldız oyuncu kazandırıyor. Deneyimli eğitimci kadrosuyla öğrencilere oyunculuk,diksiyon, seslendirme, şan, dans ve kamera oyunculuğuna yönelik dersler sunan Akademi 35 Buçuk, oyunculuk çıtasını da yükseltiyor. Öğrencilerin mülakatla eğitime alındığı okul, 2015’in ilk çalışmasını Kanal D’de yayınlanan Hayat Yolunda dizisinin yönetmeni Feride Kaytan ile gerçekleştirilecek.

Bir ay sürecek workshop’ta, Feride Kaytan,deneme çekimlerine giren oyuncularda neler aradıklarını, audition tekniklerini ve sette bir oyuncu olarak nelere dikkat edilmesi konusunda deneyimlerini paylaşacak

 Tolga Ortancıl, Arnavutluk’ta zirvede

Okulun öğrencileri arasında, Çağatay Ulusoy, Hande Doğandemir, Özge Gürel, Cansu Tosun, Ekin Koç, Berk Cankat, Tolga Ortancıl gibi bir çok isim bulunuyor. Yeteneği ile dikkat çeken öğrencilerine gelecek yaşamlarında da destek olan okulun öğrencilerinin şöhretleri Türkiye sınırını da aştı. Güzel Köylü dizisinde Celal karakterini canlandıran Tolga Ortancıl,
Arnavutluk basınının gözde ismi oldu. Arnavutluk’ta büyük bir hayran kitlesine sahip olan
Ortancıl’ın, yaptığı röportaj üç gündür Arnavutluk’ta en çok okunan haber sıralamasında ikinci oldu.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Son Cellat (2008) Anaokulu Öğretmeni - The Kindergarten Teacher (2018) Mazlum Kuzey & Kuddusi 2: La Kasada Para Var (2019) Gelinlerin Savaşı / Bride Wars (2009) Kızkaçıran (2016) Eski Dostlar - Stand Up Guys (2013)

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment