TÜRKİYE’ DEKİ İLK LEGO® STORE İSTANBUL KANYON AVM’DE AÇILIYOR!
Türkiye’deki ilk LEGO® Store, çok yakında İstanbul Kanyon alışveriş merkezinde LEGO® tutkunları ile buluşmaya hazırlanıyor. LEGO®’ nun yaratıcı dünyasına ait her şeyin yer alacağı şeçkin mağaza, her yaştan LEGO® tutkununa unutamayacakları bir deneyim fırsatı sunacak.
Hayal gücü, yaratıcılık, öğrenme ve eğlence denildiğinde akla gelen LEGO®, çocuklar kadar yetişkinlerinde hayatında önemli bir yer tutuyor. LEGO®+ bu sene tüm dünyada yapım parçalarının 60. Yılını kutluyor ve Şubat ayının son haftasında açılacak mağazada her yaştan LEGO® tutkunu, LEGO® yapım parçalarıyla deneyim dolu bir dünyaya adım atıyor.
LEGO® deneyimi sunan 136 metrekarelik mağazada, ülkedeki en geniş LEGO® ürün yelpazesi yer alacak. Birbirinden farklı yaş grubuna ve ilgi alanına özel LEGO koleksiyonlarının da bulunacağı LEGO® Store, LEGO® tutkunlarına sınırsız deneyim ve eğlence sunmaya hazırlanıyor.
Benzersiz atmosferi ile yeni LEGO® Store, hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik sınırsız hayal gücü, gelişim ve eğlence dolu bir dünyanın kapılarını aralıyor. LEGO® meraklılarının keyifli zaman geçirmesi için özel olarak tasarlanan mağaza, LEGO®’ nun yeni ürünleriyle de tanışma olanağı sunacak. Birbirinden faklı yaş grubuna ve ilgi alanına özel olarak tasarlanan ürün gruplarıyla LEGO® Store, oyun tutkunlarına sınırsız imkanlar sunuyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Dehşetin Yüzü - The Nun (2018) Toprak Altında - Buried (2010) Başka Semtin Çocukları (2009) Tımarhane - SecretStone (2012) Herkes Biliyor - Everybody Knows (2019) Tetikçiler - Looper (2012)