ÜMİT ÜNAL’IN “SİNEMA DİLİ ATÖLYESİ”
9 NİSAN’DA YAPIMLAB’DA BAŞLIYOR!

Ümit Ünal’ın gerçekleştireceği, 12 hafta süren “Sinema Dili Atölyesi”, 9 Nisan 2012, Pazartesi günü; seminerleriyle, sinemaya güç vermeyi amaçlayan başarılı yapımcı Zeynep Özbatur Atakan’ın kurduğu YAPIMLAB’da başlıyor!

“Teyzem”, “Hayallerim, Aşkım ve Sen” gibi filmlerin senaryo yazarı; “9”, “Anlat İstanbul”, “Ara”, “Gölgesizler”, “Ses” ve “Nar” gibi filmlerin ise yazar ve yönetmeni Ümit Ünal, deneyimlerini YAPIMLAB bünyesinde gerçekleştireceği “Sinema Dili” atölyesinde paylaşıyor. “Aklımda çok güzel senaryo olacak bir hikaye var ama neresinden başlasam bilemiyorum.” diyenlere yol göstermeyi amaçlayan atölyede Ünal; sinemada geçirdiği 26 yılın deneyimlerinin yanı sıra, klasik filmlerden örnek sahneler ve kuramsal bilgiler paylaşacak. Atölye boyunca her katılımcının en az bir kısa film yazıp
çekmesini hedefleyen pratik bir çalışma da yapılacak.

9 Nisan 2012, Pazartesi günü başlayacak “Sinema Dili” atölyesi, 12 hafta boyunca her Pazartesi akşamı 19:00-21:00 saatleri arasında YAPIMLAB’da gerçekleştirilecek.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (24. hafta):
Genç Werther'in Acıları - Young Werther (2025) Süper Köpekler Yaz Maceraları - The Barkers Pursuit of Adventure 2 (2025) Tam Bana Göre - Materyalistler (2025) Bozzo in the Woods (2025) Aşk Sadece Bir An (2025) Ejderhanı Nasıl Eğitirsin - How To Train Your Dragon (2025) Da Vinci Şifresi - The Da Vinci Code (2025)
Arşivden Seçkiler:
Canavarlar Sofrası (2012) Annem - Mia Madre (2015) Hayvan Krallığı - The Animal Kingdom (2024) Ve Panayır Köyden Gider (2016) Babaların Babası (2016) Türkler Çıldırmış Olmalı: Görev Afrika (2009)

Leave a comment