JENNIFER LAWRENCE ile BRADLEY COOPER;
“SERENA”DA  CÜRETKÂR ve ÇOK TUTKULU!

“Düzenbaz” ve “Umut Işığım” filmlerinde kimyaları fazlasıyla tutan Jennifer Lawrence ve Bradley Cooper ikilisi, yeni filmleri “Serena”da yine birlikte ve tutku dolu! Amerikalı yazar Ran Rash’ın aynı adlı romanından uyarlanan, yönetmenliğini Susanne Bier’ın üstlendiği dram filminde ikili, hiç olmadıkları kadar samimi ve cesur sahneleriyle göz dolduruyor.

Jennifer Lawrence ile Bradley Cooper’ın başrollerini üstlendiği, 7 Kasım’da vizyona girmesi planlanan “Serena”; 1929 yılında Kuzey Carolina’ya yerleşmek için yaşadıkları Boston kentinden ayrılan genç bir çiftin hikâyesini konu alıyor. Yeni yerleştikleri kentte sıfırdan bir hayat inşa eden ve kerestecilik işinde yükselen çift, mutlu bir birliktelik sürdürür. George’a her anlamda destek olan Serena, genç ve güzel olduğu kadar yetenekli ve kurnaz bir kadındır. Önlerini kesmek isteyen herkesin de ayağını bir biçimde kaydıran Serena, bir gün sevgili kocasına asla bir çocuk veremeyeceği gerçeğiyle yüzleşir ve bu haber Serena’nın iyice hırslanmasına yol açar. George’la evliliklerinden önce onun başka bir kadından gayrimeşru çocuğu olduğunu öğrenen Serena; öğrendiği bu gerçeklikten sonra hayata karşı tüm hıncını artık bu çocuğu ortadan kaldırmak için kullanmaya başlar.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kehanet / Knowing (2009) Anna Karenina (2012) Fantastik Canavarlar: Nelerdir, Nerede Bulunurlar? - Fantastic Beasts and Where to Find Them? (2016) Tekne - The Boat (2019) Şeytanın İkizi - The Devil’s Double (2011) Sebahat & Melahat (2015)

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment