“Baba Ocağı” dizisiyle ünlenen ve asıl mesleği müzisyen olan Selim Gülgören “İstanbul Bana Dar” isimli albümüyle müzik dünyasına da adım attı. İlk konserini de dizinin çekimlerinin yapıldığı Muğla’da vermeye hazırlanan oyuncu, konserini 10 Ocak’ta Muğla Kapalı Spor Salonu’nda Özürlüler Derneği ve eğitim kurumları yararına vermeyi planlıyor. Çekimleri Muğla’nın Bozüyük Beldesinde devam eden “Baba Ocağı” diziyle ünlenen müzisyen Selim Gülgören ilk konserini Muğla’da gerçekleştirecek. Muğla Valiliği ve Muğla Belediyesinin de desteklediği konserin gelirleriyle tekerlekli sandalyesi olmayan engelli vatandaşlara, huzurevi ve eğitim kurumlarına yardım edilecek.

“Baba Ocağı” dizisinin usta yönetmeni Mustafa Şevki Doğan Muğla’da dizi çekmekten mutlu olduklarını belirterek, “Muğla’da güzel bir dizi çekiyoruz. Oyuncumuz aynı zamanda bir şarkıcı olduğu için Muğla’ya katkıda bulunmak adına konser düzenlemek istiyoruz. Bu konuda Muğlalılarında desteklerini bekliyoruz” dedi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Darağacı - The Gallows (2015) Büyük Oyun - A Step Into The Darkness (2010) Tom Medina (2023) Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması (2016) Umut Üzümleri (2013) Zat-ı Mahfuz (2018)

Join the Conversation

3 Comments

  1. ben seval seni çok sewiorum dizilerde şarkılarında çok başarılısn ilk dizin selenaydı ikinciside baba ocağıydı başka dizide oynadınmı onu bilmiorum nese uzun lafın kısası seni çok sewiorum çok yakışıklısn aşık olunmayacak kişide diiilsin yani hayattında başarılar diler yürekten kutlar öperim ………. seni sewen küçüğün seval.
    msnmi wercem gerçi eklemessin ama ben genede wericem …selim gülgören hayranlarınada msnme beklerim
    sevdiysem_93@hotmail.com

  2. selim sena bayılıommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

  3. selim askım bıtanem cnm hayatım snı swıyorum we basarılar dılıyorum solıyım bu yaz snın yanına gelıyorum bu arada sarkıların sesın we sn sprsın senı cok ama cok swıyorum dunyalardan cok snı Allah’la bnım ıcın aynı sewgımdesınız dızı gzL sesın gzL sarkıların gzL sendse gzLsin bıtanem hayatımın anlamı senı sewıyorum we basarılarının dewamını dılıyorum unutma yazın yanına gelıyorummmmmmmmmmmm

    :::::…..SELİM & NAFİZE…..:::::

Leave a comment