Bazen acıyı ‘‘YAŞAMAK’’… Bazen sevinci ‘‘YAŞAMAK’’… Bazen gurbeti ‘‘YAŞAMAK’’
Hiç karşılık beklemeden… Öyle sevmektir ‘‘YAŞAMAK’’ diyor Recep AKTUĞ…

Recep Aktuğ üç yıllık bir aradan sonra özenle hazırladığı albümü ‘‘YAŞAMAK’’ ile müzikseverlerin karşısına çıkıyor.
‘‘YAŞAMAK’’ Recep Aktuğ’un üçüncü albümü. Onlarca tanınmış şarkıya besteci ve söz yazarı olarak imzasını atan Recep Aktuğ ‘‘YAŞAMAK’’ albümünde 12 şarkıya yer verdi. Albüme ismine veren ‘Yaşamak’ , ‘Nerelerdeydin’, ‘Tövbe Tövbe’, ‘Bıraktı Gitti’ ve ‘Hadi İnşallah’ şarkılarının sözü ve bestesi sanatçıya ait.
Recep Aktuğ, ‘‘YAŞAMAK’’ albümünde ‘‘Adio Querida’’ ve ‘‘La Flor De Estambul’’ şarkılarını orijinal sözleriyle seslendiriyor. Albümde Mevlana’nın ‘‘Gel Gitme’’ adlı eserini besteleyerek, yorumlayan Recep Aktuğ, Arif Serdengeçti’nin bestesi ‘‘Sen Aşkımsın’’ adlı şarkıyı da opera sanatçısı olan eşi Gül Aktuğ ile birlikte seslendirdiler. Albümde ayrıca 60’lı ve 70’li yıllarda her şarkıya imza atmış, her şarkısı film olmuş, ünlü müzik adamı Norayr Demirci’ye ait ‘‘Salaş Bar’’ adlı şarkıyı seslendirdi.

Ekranların en çok izlenen dizilerinde canlandırdığı karakterler ile başarılı bir oyunculuk sergileyen Recep Aktuğ’un yeni albümünün fotoğraflarını Atıf Ülkü ve M. Kadri Bayram çekti. Albümün ilk klibi, ünlü sinema yönetmeni Biray Dalkıran tarafından ‘‘Tövbe Tövbe’’ ye çekildi.

Müzik yönetmenliği ve aranjörlüğü ‘‘Alışma Bana’’ ve ‘‘Siyah Gül’’  albümlerini yöneten Ceyhun Çelik tarafından yapılan, Recep Aktuğ‘un üçüncü albümü ‘‘YAŞAMAK’’ , Esen Müzik etiketiyle 9 Haziran’da tüm müzik marketlerde ve dijital satış kanallarında
müzikseverlerin beğenisini sunulacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Küçük Deniz Kızı - The Little Mermaid (2023) ELVIS (2022) The Spirit (2009) Rauf (2016) Sevgili Yoldaşlar - Dear Comrades! (2021) Papatya (2017)

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment