48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Jüri Özel Ödülü’ne layık görülen, Ümit Ünal’ın son filmi NAR 23 Aralık’ta vizyona giriyor.

KONU:

Bir kadının kendi adaletini aramasıyla başlayan bir öykünün anlatıldığı ve apayrı şeylere inanan dört kişiyi bir evin içinde kendilerine yarattıkları inanç dünyaları konusunda ciddi bir sorguya tabi tutan filmin başrollerinde Serra Yılmaz, İrem Altuğ, İdil Fırat ve Erdem Akakçe yer alıyor.

84 dak.

Yönetmen: Ümit Ünal
Senaryo: Ümit Ünal
Görüntü yönetmeni: Türksoy Gölebeyi
Müzik: Selim Demirdelen
Kurgu: Çiçek Kahraman
Yapım: Arti Film
Yapımcı: Türker Korkmaz
Tür: Dram
Süre: 84 dk.
Oyuncular: Serra Yılmaz, İrem Altuğ, İdil Fırat, Erdem Akakçe

Web Sitesi: www.nar-film.com

Fragman: www.youtube.com/watch?v=WyhUQAdrO3g

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Tepenin Uşakları 2: Zifin (2025)  (2025) Son - The End (2025) Öldürdüğün Şeyler (2025) Pink Floyd: Live at Pompeii (2025) Until Dawn: Şafağa Kadar (2025) Ucuz Roman (2025) KAYIP DÜNYA (2025) Star Wars: Bölüm 3 - Sith'in İntikamı - Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2025)
Arşivden Seçkiler:
Vahşi Robot - The Wild Robot (2024) Müslüm Babanın Evlatları (2014) The Host - Göçebe (2013) Bu İşte Bir Yalnızlık Var (2013) Tepenin Uşakları (2013) Küçük Günahlar (2011)

Leave a comment