« NAFİLE »
A.D.T. Topluluğu

22 mayıs salı, 19:30

“Yani hayat acı ve sıkıntı arasında salınır ve toplamda hayat bu iki öğeden oluşur. İnsanlar tüm acıları, tüm ağrıları cehenneme yerleştirmiştir, göğü doldurmak içinse sadece sıkıntıyı bulabilmişlerdir.” Schopenhauer

Tiyatronun sergilediği duygular arasında dört duygu temel kabul edilmiştir. Bunlar korku, sıkıntı, hüzün veya acı ile neşe veya keyiftir. Bu dört ruh halinin her performansta bu kadar önemli olmasının nedeni, tam olarak hayatın ana duygularını oluşturduğuna olan inancımızdır. Buradan hareketle, A.D.T. Topluluğu bu ilk prodüksüyonlarında, bir çırpıda varlığı oluşturan bu temel duyguları göstermeyi amaçlıyor: Biraz keyif, hiç de az olmayan korku, bolca acı ve sıkıntı.

A.D.T : Alexandre ABELLAN, Can BORA, Yasin DOĞAN, Duygu GÜNER, Burcu HALAÇOĞLU, Pınar ÖZER, Özlem POLAT, Atılım ŞAHİN, Cemil Can YUSUFOĞLU

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Tepenin Uşakları 2: Zifin (2025)  (2025) Son - The End (2025) Öldürdüğün Şeyler (2025) Pink Floyd: Live at Pompeii (2025) Until Dawn: Şafağa Kadar (2025) Ucuz Roman (2025) KAYIP DÜNYA (2025) Star Wars: Bölüm 3 - Sith'in İntikamı - Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2025)
Arşivden Seçkiler:
No (2013) En Mutlu Olduğum Yer (2010) Körlük - Blind (2014) Dönüş - The Return (2025) Kurak Günler (2022) Kış Cadısı - The Winter Witch (2024)

Leave a comment