MULTİTAP’İN FİLM MÜZİKLERİ
“VAY ARKADAŞ!”
DEDİRTİYOR!

Prodüktörlüğünü Demet Evgar’ın üstlendiği Multitap grubu, 5 Kasım’da vizyona girecek olan “Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo”nun müziklerini hazırladı! Mete Horozoğlu, Fırat Tanış, Ali Atay, Demet Evgar, Pamela Spence gibi isimlerin rol aldığı “Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo”; hareketli ve eğlenceli müzikleriyle kış boyunca müzikseverlerin dilinden düşmeyecek!

Multitap, “Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo” filminin müziklerini ortaya çıkarmak için; senaryonun okunması, tüm çekim mekânlarının gezilip görülmesi ve müzikal altyapının belirlenmesini kapsayan uzun ve eğlenceli bir ön hazırlık dönemi geçirdi. Çekimlerin başlamasıyla setlere de giden Multitap grubu; böylece filmin dokusunu ve duygularını da başarılı şekilde şarkılara aktardı.

Multitap’in, iki ay boyunca çalışarak kendi stüdyosunda hazırladığı “Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo”nun müzikleri; filmin ana temasına paralel “Vay Arkadaş” ve “Full Depo” isimli 2 şarkı ile filmin çizgisine uygun 20 tematik parçadan oluşuyor.

Özgün ve renkli Multitap tarzının, son yılların en dikkat çekici komedi – aksiyon filmi “Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo”nun çizgisiyle bütünleşmesi sonucu ortaya çıkan şarkılar; filmin komik, hareketli ve duygusal yanlarını güçlendirerek izleyiciye aktarıyor.

Multitap’in, ilk film müziği projesi için hazırladığı şarkıların yer aldığı “soundtrack” albümü önümüzdeki günlerde müzik marketlerde yerini alacak.

Bilgi için: www.vayarkadasfilm.com

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (34. hafta):
Batman Başlıyor - Batman Begins (2025) THE SURFER / SÖRFÇÜ (2025) Puff: Buzda Macera - Johnny Puff: Secret Mission (2025)
Arşivden Seçkiler:
Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta - Combat Wombat: Back 2 Back (2024) Küçük Ayak - Smallfoot (2018) Kızkaçıran (2016) Şirinler 2 - The Smurfs 2 (2013) Penguen Kral - The Penguin King (2013) Thelma (2018)

Leave a comment