Çocuk izleyicilerin çok yakından takip ettikleri, Türkiye’nin gerçek ve animasyon karakterlerin bir arada olduğu ilk dizisi Köstebekgiller – Perili Orman’ın Galası Özdilek AVM de yapıldı.

FoX TV sevilen dizisi Kocamın ailesinin sevilen torunu Pelin adıyla oynayan Beren Gökyıldız, galanın gözdesi oldu. Galaya katılan küçükler şirin oyuncu Beren Gökyıldız ile bol bol fotoğraf çektirdiler.

Yapımcılığını Arzum Film Animasyon’un üstlendiği, yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın üstlendiği Köstebekgiller-Perili Orman’da doğal güzellikleri yok ederek zenginliklerine zenginlik katmaya çalışan otel sahibi Fahri Fırfır ve otel müdürü Şehnaz Şıkır’a karşı, ormanı korumak için mücadele veren bir ailenin, sevimli köstebekler Boyo, Süslü, Kösteban, Köstepem ve Köstosun’la işbirliği yapması sonucu yaşadığı maceralar anlatılıyor. Heyecan ve renkli sahnelerle dolu olan yapım, dostluk ve kardeşlik mesajı vermesinin yanısıra çocuklara doğa sevgisini de aşılıyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kafalar Karışık (2018) Kanunsuzlar - Lawless (2013) Aramızda Bebek Var - A Happy Event (2012) Toz Ol - Skiptrace (2016) Kalp Estetiği (2023) The Flash (2023)

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment