INTERBALKANIC CLASSIC RALLY BAŞLIYOR

Balkan Ülkeleri arasında düzenlenen Interbalkanic klasik otomobil rallisi, bu yıl 10-12 Haziran 2011 tarihleri arasında yapılacak. Retromobil Romania ve Athletic Club Selanik’in ortak organizasyonuyla gerçekleşecek yarışta tüm hazırlıklar tamamlandı ve geri sayım başladı.

Yunanistan, Macaristan, Romanya ve Bulgaristan’dan yaklaşık 50 aracın katılacağı ralli Bükreş’ten start alacak. Bükreş-Sibiu, Sibiu-Braşov ve Braşov-Bükreş olmak üzere toplam 3 etaptan oluşan organizasyonda, yarışmacılar üç günde toplam 850 km’lik zorlu dağ parkurlarını katedecek.

Ülkemizin Sinan EVMAN (pilot) ve Op. Dr. Serdar EVMAN (co-pilot) ile temsil edileceği yarışmada, ekibimiz 1973 model Mercedes 350  SL Convertible ile yarışacak.

Halen, Türkiye Motor Sporları Federasyonu (TOSFED) 2011 şampiyonasında genel klasmanda 1. sırada bulunan Pergel İnşaat ve Minimale Mimarlık klasik otomobil takımı P+M Team üyelerinden Sinan EVMAN ile, 2010 yılı Klasik Otomobil Kulübü Cumhuriyet Rallisi E kategorisi 4.’sü Op. Dr. Serdar EVMAN ilk kez bir rallide aynı aracı paylaşacak. İki kardeşin alacağı sonuç merakla bekleniyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (27. hafta):

Arşivden Seçkiler:
Neşeli Kanatlar: Büyük Göç - Duck Duck Goose (2022) Peri: Ağzı Olmayan Kız - Peri:                  Girl With No Mouth (2020) Kötülük Diye Bir Şey Yok - Evil Does Not Exist (2023) Işıklar Sönünce - Lights Out (2016) Sibirya Mafyası - Educazione Siberiana – Siberian Education (2015) Gece Kasabı - Wake Up (2025)

Leave a comment