Ramazan İstanbul’da
“Islah” eden Türküler

12 yıl önce bir araya gelen ve türküler üzerine söylenebilecek en güzel sözlerin yine türkülerle söylenebileceğini savunan Halk Müziği’nin sevilen üçlüsü Grup Halimiz Ahvalimiz, Ramazan İstanbul etkinlikleri çerçevesinde 13 Ağustos 2011 Cumartesi akşamı Beyazıt’ta, 14 Ağustos 2011 Pazar akşamı ise Feshane’de sahne alacak.
Halk Müziği’nin seçkin örneklerinden oluşan zengin bir repertuvarla İstanbul’luların karşısına çıkacak olan Grup Halimiz Ahvalimiz’e geniş bir orkestra kadrosu da eşlik edecek. “Türkü okumak bir tür ıslah olmak durumudur” diyen grup üyeleri, verdikleri konserlerde Türküleri geleneksel kodlarına en yakın haliyle yorumlamaya özen gösteriyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen konserlerin başlama saati 22.45.

Resimler:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (27. hafta):

Arşivden Seçkiler:
Kurye - The Courier (2021) Bir Gece (2015) Sürü - La jauría (2023) Korkunç Gece Hikayeleri - A Night of Horror: Nightmare Radio (2021) Düşeş: Mafya Sızıntısı (2023) Muhteşem Showman - The Greatest Showman (2017)

Leave a comment