Her konserini hem işitsel hem de görsel bir şölen haline getiren Ebru Gündeş, 16 Temmuz Salı akşamı BKM organizasyonu ile Turkcell Yıldızlı Geceler’in konuğu olacak.

Sesiyle ve şarkılarıyla konserlerinde sevenlerine unutulmaz dakikalar yaşatan güzel şarkıcı en son çıkardığı albümü 13,5 albümünün aranjörü Ozan Doğulu ve muhteşem orkestrası ile sahnede olacak. Yepyeni parçalarının yanı sıra eski parçalarına da repertuarında yer verecek olan Ebru Gündeş ayrıca birden çok sürpriz ile sahnesinde festival havası estirecek.

ÖZEL EFEKTLERLE BEZELİ GÖSTERİLERİ İLE AVUSTRALYA’LI PHOENIX GRUBU’DA SAHNEDE OLACAK!

Göz kamaştıran ışık ve lazer oyunları ve ışıl ışıl, rengarenk nefes kesen efektleri inanılmaz gösterileriyle harmanlayan dünyaca ünlü Avustralya’lı PHOENIX grubu 16 Temmuz akşamı özel bir şov için Ebru Gündeş’in sahnesinde olacak.

Güzel sanatçının sürprizleri bununla da sınırlı kalmayacak. Son dönemde dinlenme rekorları kıran ‘Gönlümün Efendisi’ parçasını aranjörü ve bestecisi Murat Yeter’in eşliğinde seslendirecek olan Ebru Gündeş ayrıca en sevilen parçalarını İstanbul Arabesque Project’in hazırladığı farklı versiyonlarıyla da seslendirecek.

Senelerdir Ebru Gündeş’in her konserine bambaşka gösterileriyle imza atan Kabile Grubu’da 35 kişilik ekibiyle 16 Temmuz Salı akşamı Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde olacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Puloi: Asla Yalnız Uçmayacaksın - Ploey: You Never Fly Alone (2018) Küçük Bir Rica - A Simple Favor (2018) Küçük Deniz Kızı - The Little Mermaid (2024) Karabasan - Slumber (2017) Çatışma – Clash (2017) Ben Ölmeden Önce - Before I Fall (2017)

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment