Çünkü Onu Çok Sevdim

Emre, içine kapanık ama sosyal yaşayan, çevresince çok sevilen bir gençtir. Kendini Karakalem çizimlere adamış ve en büyük hayali İtalya’da Resim eğitimi alıp kendini geliştirmektir.
Bir gün Arkadaş grubuyla gönüllü olarak katıldıkları bir motivasyon etkinliğinde Sema ile karşılaşır.
Sema ile tanışması Emre ‘nin hayatında önemli değişikliklere neden olur, içinde gizli kalmış duyguları gün yüzüne çıkarken artık Sema hayatında önemli bir yere sahiptir ve hayatın anlamını, neşesini ifade etmektedir.
Bir yandan kendisiyle ve hayatla olan mücadelesine devam eden Emre, kurduğu gelecek planlarını sil baştan yaparken, çok değer verdiği ve sevdiği Sema içinde mücadele etmeye başlayacaktır.

Yapımcı: Erdoğan Koç
Yönetmen: Erdoğan Koç
Senaryo Erdoğan Koç
Görüntü Yönetmeni Ömer Demirci
Müzik Murat Kaplan/Stüdyo Spontane
Sanat Yönetmeni Hüseyin Yaşar
Oyuncular: Emre Kanat, Aysu Alev Aygün, Ümit Sağlam, Hüseyin Yaşar, Bilgehan Duman, Nergis Gülsüm, Botan Bakış, Merve Gülay, Şule Bostancı, Yasemin Bayraktutan

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (11. hafta):
Sir-Ayet 4 (2025) M Hotel Interview (2025) Sırr Kudüs Macerası (2025) Gecenin Kıyısı (2025) Ayı Kardeşler : Kahramanlar Takımı - Xiong chu mo: Ban Wo Xiong Xin (2025) Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi - Portrait of a Lady on Fire (2025) Bukalemun - Persona (2025) ZEROBASEONE: The First Tour Timeless World (2025) Balkondaki Kadınlar - The Balconettes (2025) Alacakaranlık - Twilight (2025) Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği - The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2025)
Arşivden Seçkiler:
Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı   - Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief (2010) Titanik - Titanic (2023) Demon Slayer - Kimetsu no Yaiba - The Movie: Mugen Treni (2021) ADI AŞK (2018) Kollarımda Kal - A Coeur Ouvert - A Monkey On My Shoulder (2013) Kötü Komşular 2 - Neighbors 2 (2016)