CESUR TOM VE SİHİRLİ AYNA’YA SESİYLE HAYAT VERDİ

Keremcem’in seslendirdiği “Cesur Tom ve Sihirli Ayna” 30 Ocak’ta sinemalarda

Sevilen şarkıcı ve çok beğenilen O Hayat Benim dizisinin Ateş’i Keremcem, CESUR TOM VE SİHİRLİ AYNA isimli animasyon filmin dublajı için dün akşam stüdyoya girdi.

Rolüne hemen adapte olması ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Keremcem, projenin içinde olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Keremcem’in molalarda dahi Tom’un repliklerini söyleyerek etrafta dolaşması herkesi güldürdü. Doğanın önemi, arkadaşlık, yardımlaşma ve cesaret konularının vurgulandığı Cesur Tom ve Sihirli Ayna’yı hem çocuklar, hem de anne babalar çok beğenecek.

Fakir bir çiftçinin oğlu olan ve babasından kalan toprağı yeniden yeşertmek için tüm gücüyle uğraşan Tom, kısa boylu bir çocuk olabilir; ama cesareti ve zekâsı kimselerde yoktur. Bir gün karşısına sihirli bir ayna çıkar ve ona bir kızın resmini gösterir. Aynaya göre bu kız onun ruh ikizidir. Bu kızı bulmak için şehre doğru yola çıkan Tom’u uzun ve heyecanlı bir macera beklemektedir.

Fragmanı önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan Cesur Tom ve Sihirli Ayna 30 Ocak’ta sinemalarda.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı - The Secret Life of Pets (2016) Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası - Alvin and the Chipmunks: Road Trip (2015) Beden - Body (2015) Köşk-ü Ammar (2022) Mir: Anka (2023) Baaghi: Asi ve Aşık - Baaghi: A Rebel for Love (2016)

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment