BRIDGET JONES’UN BEBEĞİ          
Dünyaca sevilen Bridget Jones serisinin “Bridget Jones’un Bebeği” filminde Oscar® ödüllü Renée Zellweger ve Colin Firth’e Patrick Dempsey eşlik ediyor. Yönetmenliğini Sharn Maguire’ın (Bridiget Jones’un Günlüğü) yaptığı, Helen Fielding’in kadın kahramanına dayanan sevilen komedi serisinin yeni filminde Bridget beklenmedik bir şekilde hamile kalır.

Mark Darcy’den (Firth) ayrıldıktan sonra Bridget Jones’un (Zellweger) “sonsuza dek sürecek mutluluğu” pek de planladığı gibi gitmez. Kırk küsur yaşında ve yeniden bekar biri olarak, Bridget üst düzey haber yapımcılığı mesleğine odaklanmaya ve etrafını eski ve yeni arkadaşlarla çevrelemeye karar verir. Bridget ilk kez her şeyi kontrol altına almıştır. Yolunda gitmeyen ne olabilir ki?

Derken, aşk hayatı yön değiştirir ve Bridget, Jack (Dempsey) adında yakışıklı bir Amerikalıyla tanışır. Yeni talibi, Bay Darcy’nin sahip olmadığı her şeye sahiptir. Beklenmedik bir şekilde hamile olduğunu öğrenir, ancak bir sorun vardır: Bebeğin babasının kim olduğundan ancak yüzde elli emindir.

Bridget Jones serisinin merakla beklenen üçüncü bölümünde Oscar ödüllü Emma Thompson da kadroya katılıyor. Working Title Films’de uzun zamandır birlikte çalışan Tim Bevan ve Eric Fellner, Debra Hayward ile birlikte yapımcılığı üstleniyor.

Tür: Romantik Komedi
Oyuncular: Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey, Jim Broadbent, Gemma Jones ve Emma Thompson
Yazarlar: Helen Fielding, Emma Thompson, Dan Mazer
Yönetmen: Sharon Maguire
Yapımcılar: Tim Bevan, Eric Fellner, Debra Hayward
Sorumlu Yapımcılar: Amelia Granger, Liza Chasin

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Siccin 3: Cürmü Aşk (2016) Anahtar (2012) Cehennem Melekleri - The Expendables (2010) Mekanlar ve Yüzler - Faces Places (2018) Hafta Sonu - Weekend (2014) Savaşın Gölgesinde - Lore (2013)

Leave a comment