Melih Kibar’ın vefatından once bestelediği son şarkı Bensiz Yapamazsın’ı seslendirerek müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan İrem Derici; hakkında bilinmesi gerektiğine inandığı net bir cümle kuruyor: ‘Bana ya aşık olsunlar ya da nefret etsinler’ Söylediği şarkılar, yaptığı danslar ve kendine has üslubuyla dikkat çeken İrem Derici, geçtiğimiz sezon O Ses Türkiye yarışmasıyla yakaladığı popülerliği şimdi yeni çıkardığı single çalışması ‘Bensiz Yapamazsın’ ile pekiştiriyor.

Usta müzisyen Melih Kibar’ın bestelediği son eseri olan Bensiz Yapamazsın ile müzikseverlerden beğeni toplayan İrem Derici, güçlü yorumunun dışında şarkının klibindeki görüntüleriyle de kendinden söz ettiriyor. Kendisi için “ Gülmeyen, sert duruşunum var. Ama insanlar ya yanlış anlarsa diye bir endişem yok. Tanıyan insan zaten öyle olmadığımı anlar. Bana ya aşık olsunlar ya da nefret etsinler isterim. İkisinin ortasını zaten istemem” diyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (10. hafta):
Vina: Kötü Ruh - Vina: Before Seven Days (2025) Mukadderat (2025) Dalya ve Kırmızı Kitap - Dalia and the Red Book (2025) Çiğdem (2025) Flow: Bir Kedinin Yolculuğu (2025) Boudica (2025) Ozi: Doğanın Koruyucusu - Ozi: Voice of the Forest (2025) Anora (2025) Bu Gece Uyku Yok - You Shall Not Sleep Tonight (2025) Mickey 17 (2025)
Arşivden Seçkiler:
Eyvah Anne Oluyorum - Baby Bumps (2018) Muppets Aranıyor - Muppets Most Wanted (2014) Bir Zamanlar Gelecek: 2121 (2024) Hayatımın En Kötü Gecesi - Walk of Shame (2014) Mahzen - Baghead (2024) Koruyucu - Safe (2012)

Leave a comment