BABA-OĞUL TURGUTLAR
“FOTOĞRAFTA 40 YAŞ, 40 FARK”I KONUŞACAK!

Bir baba ve oğlu, iki usta fotoğrafçı, Ahmet Turgut ve Mehmet Turgut; 17 Kasım 2012, Cumartesi günü saat 16:00’da Ankara Fotoğraf Sanatçıları Derneği’nde sıra dışı bir sohbet için bir araya gelecek! Üç kuşaktır fotoğraf sanatıyla özdeşleşen Turgut ailesi; “Fotoğrafta 40 Yaş, 40 Fark” başlığıyla gerçekleşecek söyleşide 40 yılın öyküsünü konuşacaklar!

Sanatlarının evrensel dilinde buluşan Ahmet Turgut ve Mehmet Turgut, “Fotoğrafta 40 Yaş, 40 Fark” söyleşisinde; üç kuşaktır içinde oldukları fotoğraf sanatını, 40 yılın öyküsünü, nesilden nesile geçen fotoğrafın hikayesini ve farklılıklarını fotoğraf tutkunlarıyla paylaşacaklar.

Baba-oğlun bir araya geleceği bu çok özel buluşma; 17 Kasım 2012, Cumartesi günü saat 16:00’da Ankara Fotoğraf Sanatçıları Derneği’nde gerçekleşecek.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (33. hafta):
Geniş Aile 5 (2025)
Arşivden Seçkiler:
Berzah: Cin Alemi (2016) Alex Cross (2013) Şeytani Ruhlar - Demonic (2015) Çılgın Hırsız - Despicable Me (2010) Deccal - Antichrist (2010) Yağmur: Kıyamet Çiçeği (2014)

Leave a comment