Türk Sanat Müziği ve moda dünyasının sevilen ismi Selçuk Sezer’in düğünü renkli görüntülere sahne oldu. Sanat dünyasının önemli isimlerinin bir araya geldiği düğünde Selçuk Sezer’in en kıymet verdiği isimler Meral Orhonsoy, Nilüfer Aydan, Romalı Perihan, Sezer Sezin ve Muzaffer Akgün onur konuğuydu. Oldukça renkli geçen düğünde Yeşilçam’ın temel taşları olarak saydığı isimlere yakın ilgi gösteren Sezer” Yeşilçam’ın sönmeyen ışıklarının bu önemli gecede yanımda olmaları benim için büyük mutluluk” dedi. Bugüne kadar sahneye çıktığı birçok yerde Türk Sanat Müziği eşliğinde izleyiciye keyifli anlar yaşatan Selçuk Sezer, bu kez düğününde sahneye çıktı. Güzel ve zarif eşi Sunay Sezer’le el ele söylediği şarkılarla duygulu anlar da yaşattı. Günümüz sanat dünyasında yaşanan ayrılıklara kendi çerçevesinden bir de yorum getiren Selçuk Sezer “ Müzik dinleyicisi tamamen bölünmüştür” dedi. “Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği dinleyicisi ağır başlı, örf adet ve geleneklerine bağlı, aile yaşantısı olan sanatçılara ilgi gösterirken maalesef pop müzikte ki Avrupa özentisi, gençliğe bunun tam tersini aşılıyor” dedi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı - Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017) Bas Gaza Bas - Manta manta II (2023) Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası - Alvin and the Chipmunks: Road Trip (2015)  Hız Tutkusu - Need For Speed (2014) Cehennem Melekleri 4 - The Expendables 4 (2023)

Leave a comment