Viasat History’den nefes kesen bir tarihi drama:
Silahşörler

“Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için!” Alexandre Dumas’nın ölümsüz eserinden
uyarlanan Silahşörler dizisi, Viasat History ekranlarına gelecek. Yapımın ilk bölümü 6 Kasım Pazar günü yayınlanacak.

Fransız yazar Alexandre Dumas’nın efsanevi kahramanlarından esinlenen The Musketeers/Silahşörler dizisi, macera, romantizm ve aksiyon vadediyor.

Fransa Kralı XIII. Louis’nin korumaları Athos, Aramis ve Porthos, hak ve hukukun adeta mumla arandığı 17. yüzyılın Paris sokaklarında, adalet, aşk ve şerefleri için amansız bir mücadele veriyor.

Viasat History’nin yeni dizisinin ilk bölümünde kahramanlarımız, kralın mektuplarını taşırken ortadan kaybolan bir başka silahşörü bulmakla görevlendiriliyor. Bu esnada, daha sonra üç silahşörün arasına katılacak olan d’Artagnan, Gascony’deki çiftliğinden Paris’e doğru yolu çıkıyor; ancak planları alt üst oluyor.

ÖDÜLLÜ DİZİ, YETENEKLERİYLE GÖZ DOLDURAN OYUNCULAR

Britanya Film ve Televizyon Sanatları Akademisi BAFTA’nın ‘teknik ödülü’ Academy Television Craft’a layık görülen dizide yetenekli oyuncular göz dolduruyor: Athos rolünde Tom Burke’yi, Aramis olarak Santiago Cabrera’yı, Porthos olarak Howard Charles’ı, d’Artagnan olarak da Luke Pasqualino’yu izleyeceğiz. Tamla Kari, Constance; Maimie McCoy, Milady de Winter; Ryan Gage, Kral XIII. Louis; Alexandra Dowling, Kraliçe Anne; Peter Capaldi ise Kardinal Richelieu olarak karşımıza çıkacak.

İlk bölümü 6 Kasım Pazar günü saat 11.00’de yayınlanacak dizi, her pazar aynı saatte ekranlara gelecek. 55’er dakikalık 10 bölümden oluşan Silahşörler, 47 ülkede gösterilecek. Dizi, Türkiye’de D-Smart 57. kanalda izlenebilecek.

Viasat World kapsamında faaliyet gösteren Viasat History; gerçekçi ve tarihi fonla kurmacayı birleştirdiği belgeselleri ve dönem dizileriyle, tarihe yeni bir soluk getiriyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sen Kiminle Dans Ediyorsun (2017) Muna (2016) Allah Yazdıysa Bozsun (2022) Kayıp - Missing (2023) Korku Kapanı - Storage 24 (2012) Kör Noktada - In the Blind Spot (2024)

Leave a comment