14 ŞUBAT’TA TÜM DÜNYA İLE AYNI ANDA SİNEMALARDA

TRANSFORMERS SERİSİNİN YAPIMCILARINDAN
VAMPİR AKADEMİSİ – VAMPIRE ACADEMY

Türkiye dahil 35 ülkede en çok satanlar listesine girmiş 6 kitaplık bir serinin ilk filmi olan VAMPİR AKADEMİSİ, tüm dünya ile aynı anda SEVGİLİLER GÜNÜ’nde, 14 ŞUBAT 2014’te gösterime giriyor. Serinin bundan sonraki bütün filmlerinin de her sene Sevgililer Günü’nde gösterime girmesi planlanıyor.
Filmin Konusu:
Yarı vampir yarı insan olan Rose Hathaway, Aziz Vladimir Akademisi’nde öğrenim gören ve iyi bir korucu olabilmek için var gücüyle çalışan öğrencilerden biridir. Dünyalarında ise iki çeşit vampir vardır: Moroi ırkı, insanlarla uyum içerisinde yaşayıp hava, su, toprak ve ateşten oluşan dört elementten birini kontrol edebilme yeteneğine sahipken; Strigoi’ler de Moroi’lerin kanıyla beslenen kötücül bir türdür.

Acımasız Strigoi’leri durdurmakla ve kendi türü olan Moroi’leri korumakla görevli olan Rose ve diğer koruyucular, bu akademide gerekli eğitimi almaktadır. Yeni dönem başladığında Rose’un eğitmeni değişir ve akademinin en başarılı eğitmenlerinden biri olan Dimitri ile çalışmaya başlar. Bu değişiklik, hem zalim güçlere karşı verdikleri amansız bir savaşı hem de karşı koyamadıkları imkansız bir aşkı doğuracaktır.

Filmin Künyesi:
OYUNCULAR: ZOEY DEUTCH, LUCY FRY, DANILA KOZLOVSKY, DOMINIC SHERWOOD, CAMERON MONAGHAN, SAMI GAYLE, SARAH HYLAND İLE JOELY RICHARDSON, OLGA KURYLENKO VE GABRIEL BYRNE
YAPIM TASARIMI: FRANK WALSH
KOSTÜM TASARIMI: RUTH MYERS
MÜZİK: ROLFE KENT
KURGU: CHRIS GILL
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: TONY PIERCE-ROBERTS BSC
UYGULAYICI YAPIMCILAR: STUART FORD, BOB WEINSTEIN VE HARVEY WEINSTEIN
YAPIMCILAR: DON MURPHY, SUSAN MONTFORD, MICHAEL PREGER VE DEEPAK NAYAR
SENARİST: DANIEL WATERS (RICHELLE MEAD’İN AYNI İSİMLİ ROMANINDAN UYARLANMIŞTIR)
YÖNETMEN: MARK WATERS

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157639589411604″]

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Tron Efsanesi - Tron Legacy (2011) Suikast - The Conspirator (2011) Aşkın Halleri - The Disappearance of Eleanor Rigby (2014) Zebun (2022) Zaman Yolcuları - Safety Not Guaranteed (2013) Parker (2013)

Leave a comment