Oynadığı televizyon dizisinde sert ve maço tavırlarıyla benimsenen taşfırın erkeği Tamer Karadağlı, şimdi de ‘Memlekette Demokrasi Var’ adlı filmde Kaymakam olarak sinema izleyicisinin karşısına çıkacak. Yönetmenliğini Süleyman Nebioğlu’nun yaptığı filmde konuk oyuncu olarak rol alan Tamer Karadağlı, filmin konusunu ve içeriğini çok beğendiği için küçük de olsa rol almayı kabul etmiş.  Filmin setinde bir günlük işi olmasına rağmen, set arkasındaki eğlenceyi kaçırmak istemeyen Karadağlı, çekim boyunca ara ara seti ziyaret etmiş. Başrollerinde Müjdat Gezen, İlker Ayrık, Gülçin Santırcıoğlu ve Sümer Tilmaç’ın oynadığı filmde sinema izleyicisi yaklaşık iki saati kahkahalarla geçirecek.

Adnan Menderes’i Yassıada’dan kurtarmaya kalkan bir delinin maceralarının anlatıldığı bu komedi filmi 3 Aralık 2010’da beyazperdede sinema izleyicisiyle buluşacak.  Müjdat Gezen’in canlandırdığı ‘deli’ lakaplı Baradan, başarıyla sonuçlanacağını düşündüğü kurtarma operasyonu için önce 100 bin kibrit çöpü bulmak zorundadır.Baradan kibritin eczalarından bomba yapacak ve bir  deniz altı dehlizinden geçerek bombayı Yassıada’da  patlatacaktır. O kargaşada Menderes aynı dehlizden kaçacaktır.

Filmin yönetmeni Sülayman Nebioğlu’nun sernaryosunu da yazdığı filmin yapımcılığını Digital Sanatlar/Mustafa Uslu üstleniyor.

Resimler:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı’nın Yolculuğu - The Chronicles Of Narnia: The Voyage Of The Dawn Treader (2010) Pokemon DEDEKTİF PİKACHU (2019) Annabelle (2014) Karanlık Görev - Age of Shadows (2017) Lego Filmi 2 - The Lego Movie 2: The Second Part (2019)

Leave a comment