Her zevke uygun özgün ve farklı tasarımlarıyla dikkat çeken Favori, balık şeklini alan özel takılarıyla yine sadeliği şıklıkla birleştiriyor.

Favori; büyük bir özenle hazırladığı ve tasarımın ön planda olduğu “Derin Deniz” koleksiyonunun vazgeçilmezi olan balık şeklindeki takılarını,doğayı seven tüm bayanlara armağan ediyor. En büyük sıkıntıları dalgalarıyla yok edebilecek güce sahip mavi suların, ev sahipleri balıklar takıya dönüşerek bayanların güzelliklerini tamamlıyor. Favori; denize dokunmak için çok uzağa gitmek yerine onu üzerinde taşımak isteyenler için hazırladığı bu özel koleksiyonun en ilgi çekici parçası balıkların, huzurunu ve sakinliğini bayanların şıklığıyla harmanlıyor.

Modaya uygun, yenilikçi ve özel tasarımlarıyla takı modasına yön veren Favori’nin seçkin kadroları tarafından elde dantel gibi işlenen ve hepsi birer sanat eserini andıran ürünlerin tamamı Avrupa’nın en büyük ve modern kuyumculuk tesislerinde üretiliyor. AB ve TSE standartlarına uygun üretilen, ömür boyu ayar ve kalite garantisiyle satılıyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Paris’te Bir Hafta Sonu - Starred Up (2014) Niko: Yıldızlara Yolculuk / Niko: Lentajan Poika - Niko & The Way to the Stars (2009) Yedinci Oğul - Seventh Son (2015) Hayvan Mezarlığı - Pet Sematary (2019) İntikam Peşinde - Ablations (2015) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)

Leave a comment