“ŞEYTANIN ÇOCUKLARI: EL EBYAZ”
KORKUTMAYA GELİYOR!

Korku unsurunu izleyiciye had safhada yaşatacak olan “Şeytanın Çocukları: El Ebyaz” filminin başrollerini Merve Sevi, Fırat Çöloğlu ve Cenk Torun paylaşıyor. Filmin yönetmenliğini Vedat Dikmetaş ve Oya Köksal birlikte üstleniyor.

Arkeoloji çalışmaları yapan bir ekibin yolu esrarengiz bir gemide kesişir. 2 yıl önce bu gemide korkunç olaylar yaşanmıştır ama görevi alan yeni ekipten yalnızca bir kişi bu olayların iç yüzünü bilmektedir. Genç ekip için ilgi çekici olduğu kadar ürkütücü de olan gemi demir aldıktan sonra esrarengiz olaylar yaşanmaya başlar. Bu esrarengiz olaylar genç ekipten kimileri için her şeyin sonu, içlerinden biri için kendisiyle yüzleşme olacaktır.

“Şeytanın Çocukları:El Ebyaz” Pinema dağıtımıyla 3 Haziran’da sinemalarda!

Gösterim Tarihi: 03 Haziran 2016
Dağıtım: Pinema
Yapım: İnfomedya Yapım
Süre: 92 Dk.
Yönetmen: Oya Köksal & Vedat Dikmetaş
Yapımcı: Tarık Karakulak, Serdar Çelik
Senarist: Alper Kıvılcım
Şeytanın Çocukları: El Ebyaz Sosyal Medya Hesapları:
Şeytanın Çocukları: El Ebyaz’ın teaserını izlemek ve indirmek için:
OYUNCULAR: Merve Sevi, Cenk Torun, Fırat Çöloğlu, Balamir Emren, Emin Gümüşkaya, Sedat Erdiş, Birgül Ulusoy, Tuğba Kurukoğlu, İdil Aladağ, Ceyda Ayça Çetin, Elif Ela Duman, Elif Özkul, Ebru Sarıtaş

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kayıp Şehir - The Lost City (2022) Aşk Dersi - An Education (2010) Taş Devri Firarda - Early Man (2018) Pazarları Hiç Sevmem (2012) Coco (2018) Herkül: Efsane Başlıyor - Hercules: The Legend Begins (2014)

Leave a comment