Yapımcılığını Akademi Prodüksiyon’un yaptığı, senaryosunu Onur Uğraş’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Bora Onur’un üstlendiği baş rolleri  Engin Hepileri, Sedef Avcı, Emir Benderlioğlu, Başak Daşman, Ceren Şekerci Benderlioğlu ve Nisa Melis Telli’nin paylaştığı ‘Çiçek’ adlı dizinin ilk bölümünde konuk oyuncu olarak  katılan Murat Serezli, görevini tamamlamanın mutluluğunu yaşadı. Senaryonun gelişimi açsından kilit öneme sahip jinekolog doktoru oynayan Serezli, sosyal medyadan Sedef Avcı, yönetmen Bora Onur ile birlikte paylaştığı fotoğrafın altında, “İlk bölümde çekimlerine konuk olduğum ‘ÇİÇEK’te çekimlerim bitti. Ekip ve yönetmen Bora Onur’a teşekkürler” yazdı.
İşte ‘Çiçek’in hikayesi…
ÇİÇEK (Nisa Melis Telli), doğduğu gün öz annesi İlknur’dan (Sedef Avcı), öz babası Rıfat’ın (Emir Benderlioğlu) zorlamaları sonucu ayrılmak zorunda kalmıştır. Hiçbir şeyden habersiz geçen seneler Çiçek’e yeni bir aile kazandırsa da, bir yılbaşında geçirdikleri trafik kasıyla Çiçek’in hayatı bir kez daha değişecektir.  Yılbaşı ikramiyesini kazandığını öğrendiği ilk dakikalarda, yaşanan kaza sonucu yeni ailesini de kaybeden Çiçek’in hayatı bu kazadan
sonra nasıl şekillenecek? Onu Şahin (Engin Hepileri) ve Sedef  mi (Başak Daşman), yoksa İlknur ve Rıfat mı büyütecek? ‘Çiçek’in dramı çok yakında Show TV ekranlarında.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Davud ve Calût: İnanç Savaşı - David vs. Goliath: Battle of Faith (2017) Temizlikçi - The Cleaning (2019) Direniş: Karatay Karanlık Cinayetler - The Frozen Ground (2013) Hile Yolu (2013) Suspiria (2018)

Leave a comment