Yıllarca Danimarka’da SHAWARMAX” firmasında ustalık yaptıktan sonra sanat dünyasına atılan yakışıklı türkücü ekin özüne döndü. Firmanın Türkiye bayiligini alan Ekin Beylikdüzün de ilk şubesini görkemli bir törenle hizmete sundu. Açılışa Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kaymakam  Ahmet Mesut Demirkol eski İstanbul Millieğitim Müdürü Ömer Ballıbey şarkıcı Çılğın Sedat ve çok sayıda seçkin davetli büyük ilgi gösterdi.. Konuklarını kapıda karşılayan Ekin elleriyle hazırladığı mis kokulu SHAWARMAX isimli menüyü ilk defa Türk damak zevkine ikram etti. Açılış töreninin ardından belediye başkanı Ekrem İmamoğlu mutfağı denetledikten sonra kestiği döneri Ekin ile şarkıcı Çılgın Sedat’a elleriyle yedirdi.

BAŞKAN ; İMAMOĞLU BAYILDI

Hayatımda ilk defa bukadar leziz bir yemek yedim diyen Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu,” Ekin beyi tebrik ediyorum Danimarka da boş yaşamamış muhteşem bir meslek edinmiş ve bu mesleği şimdi Beylikdüzü halkı ile paylaşmak için çok güzel bir restoran açtı. Allah bol kazançlar versin hem mutfağı hemde  yemekleri tüm halka açık. Bugün bende döner ustası oldum ve bu iki sanatçımızı kendi ellerimle besledim” diye konuştu.

EKİN 100 ŞUBE AÇACAĞIM

Sanat dünyası her zaman zor ve meşakkatli bir yokuş diyen Ekin,” Hem sanat hayatımı hem de ticari hayatımı aynı anda yürütme kararı aldım Ömrümü Avrupa ülkelerinde işçilik yaparak geçirdim. Oradan edindiğim tüm kazançları da kendi ülkeme kendi insanıma sunmak için kolları sıvadık. İnşallah sanat hayatımda yakaladığım büyük çıkışı ticari hayatımda yansıtıp Türkiye’nin 81 iline SHAWARMAX şubeleri açmak istiyorum. Hedefim 100 inşallah bu hedefime ulaşırım. Bugün beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma ve misafirlerime teşekkür ediyorum.

Onlara layık olmaya çalışacağım” diye konuştu

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157645370151233″]

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Renfield (2023) Bridget Jones’un Bebeği - Bridget Jones’s Baby (2016) Frozen (2010) Şarkını Söyle 2 - Sing 2 (2022) Jüpiter’in Uydusu - Jupiter Holdja – Jupiter’s Moon (2017) Kabr-i Cin: Mühür (2016)

Leave a comment