P+M TEAM TOSFED ÖDÜLLERİ’NDE EKİP OLARAK KUPALARI TOPLADI…

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED)’nun geleneksel olarak düzenlediği 2014 Şampiyonlar Gecesi Ödül Töreni 18 Şubat Çarşamba akşamı Maslak TİM Show Center’da coşkulu bir kalabalık eşliğinde gerçekleştirildi.

Klasik Otomobil Kulübü´nün 2014 yılı içinde düzenlediği üç rallinin neticesinde, kulübün bağlı olduğu TOSFED (Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu) Türkiye şampiyonasında kupalar sahiplerini buldu. Geride bıraktığımız 2014 sezonunda Türkiye’de, sekiz ayrı branşta yapılan ulusal şampiyona yarışlarının ardından, kendi kategorilerinde Türkiye Şampiyonu ya da birincisi olan sporcuların kupalarına kavuştuğu TOSFED Şampiyonlar Gecesi 18 Şubat 2015 Çarşamba günü Maslak TİM Show Center´da düzenlendi.

Ralli, pist, karting, tırmanma, offroad, historic ve klasik otomobil kategorilerindeki ödüllerin sahiplerini bulduğu gecede, Pergel Grup Ralli Takımı P+M Team klasik otomobil kategorisinde kupaları topladı.

Genel klasman pilot ödüllerinde, Zeki Baştürk ikincilik, Sinan Evman üçüncülük kupasını kaldırdı. Genel klasman copilot ödüllerinde ise Erdi Can Evren ikincilik kupası alırken Duygu Gündoğdu ise az puan farklı ile dereceyi kaçırdı.

Yine pilotlarda E Kategori Birincisi Sinan Evman, F Kategori Birincisi Zeki Baştürk, E Kategori ikincisi Yunus Üstün oldu.

Genel klasmanda ikincilik ödülü alan Zeki Baştürk, P+M Team’in TOSFED ödül töreni heyecanıyla ilgili olarak “Kurulduğu 2008 yılından itibaren yurtiçi ve uluslararası klasik otomobil yarışlarında hem genel klasman hem de kategori derecelerine sahip olan P+M Team, Pergel Grup çalışanları, müşterileri ve iş ortaklarından oluşan ekiplerle yarışıyor. Klasik otomobilin yansıttığı nostalji ruhunun yarış stratejisiyle ve rekabetin getirdiği adrenalinle beslendiği yarışlar, yoğun iş hayatına keyifli bir nefes katarken alınan ödüller de emeğin en güzel karşılığı oluyor” sözleriyle ekibin önümüzdeki senelerde de iddiasını sürdüreceğinin ipuçlarını verdi. Zeki Baştürk ayrıca, P+M Team kurucuları Sinan Evman ve Seyhan Atay Tenim’e gençlere bu tutkuyu aşıladıkları için teşekkür etti.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kızım ve Ben (2018) Milyonda Bir (2021) Bayram Abi (2016) Kavşak (2010) Dipdip: Bir Okyanus Macerası - Deep (2018) A Takımı - The A Team (2010)

Leave a comment