Günay’ın sahnesinde buluşan Ali Poyrazoğlu ve Hülya Avşar, misafirlere unutamayacakları bir gece yaşattılar. İlk kez Günay’da sahne alan Ali Poyrazoğlu, anlattığı hikayelerle izleyiciyi gülme krizine soktu. Hem gösterisini yapan hem de izleyicilere takılan Poyrazoğlu, tek başına gelerek eğlenceyi izleyen bayan misafirleri takdir ettiğini söyleyerek ‘Yeşil Kabare’nin tek şartı vardı. Yalnız kadınların da rahatlıkla gelerek gösteriyi izleyebilmesi için her türlü rahatlığın sağlanması. Görüyorum ki, burada da kadınlar var. Bu beni en mutlu eden şey’ dedi. Gecede kız arkadaşlarıyla eğlenmeye gelen Helin Avşar da Poyrazoğlu ile güldü, ablası Hülya Avşar’la da şarkılar söyleyerek güzel bir gece geçirdi.

Usta duayenden sonra sahneyi devralan Hülya Avşar, neşeli tavırlarıyla dikkat çekerek, her şarkıdan önce dinleyicileriyle şakalaşmayı ihmal etmedi. Kendi sırası bittikten sonra mekanda kalan ve Avşar’ı izlemek için masada oturan Ali Poyrazoğlu, sanatçı dostunun yanına gelerek hediye ettiği beyaz gülü hep saklayacağını söyledi. Gecede iki ayrı siyah renkte uzun elbise giyen Avşar, ilk kıyafetinde bacak, diğerinde de sırt dekoltesini tercih etmişti. Sıkı bir rejimle oldukça kilo verdiği gözlerden kaçmayan Avşar, keyfinin yerinde olduğunu söyledi ve programını dinleyicilerinin isteği üzerine uzattı. Avşar kızı gece boyunca söylediği her şarkısını yaptığı danslarıyla süsleyerek hem kendisi eğlendi hem de misafirleri eğlendirdi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Suspiria (2018) İnsanlıktan Uzakta - Loin Des Hommes – Far From Men (2015) Tüp - Meander (2021) İlahların Aşkı - Ondine (2010) Simülasyon - The Call Up (2016) 1. Dünya Savaşı Destanı 1917 Beyazperdede (2020)

Leave a comment