PAPATYALAR TİYATRO SAHNESİNDE / BÖYLE BAŞ BELASINA CAN FEDA

Esen Yapım bünyesinde kurulan Tiyatro ESEN ilk tiyatro oyununu sahneye koyuyor. Ekranların beğenilen sitcomu Papatyamın, sevilen oyuncuları Arda Esen, Çiğdem Batur ve Sedat Bilenler tiyatro sahnesinde buluştular. Arda Esen ve Çiğdem Batur, Papatyam dizisinden ayrıldıktan sonra başka projelerle yollarına devam ettiler.Çiğdem Batur şu sıralar Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizide Savcı Leyla karakterini canlandırıyor. Genç yazar Eray Yasin Işık’ın yazdığı “Baş Belası” isimli Tiyatro oyununun yönetmenliğini usta oyuncu, tiyatro duayeni Göksel Kortay yapıyor. Süper üçlü Arda Esen, Çiğdem Batur ve Sedat Bilenler “Tv. dizileri ve sinemada rol alan tiyatro oyuncuları “Tiyatro perdesinin açılmasının her geçen gün daha da zorlaştığı günümüzde, Tiyatro izleyecilerine yakışır, kaliteli oyunlara imza atmak ve Tiyatro severleri mutlu bir şekilde salondan yolcu etmek gerekliliğine inandıklarını” söylediler. Çok yakın bir zamanda sahneye konulacak oyun şimdiden yoğun ilgi ile karşılandı. Başarılı tiyatrocuların rekor gişe beklentili oyunları; 17 Aralık 2011 Bakırköy Büyülü Sahne, 23 Aralık 2011 Akatlar Kültür Merkezi, 26 Aralık 2011 İzmit Süleyman Demirel Kültür Merkezi, 30 Aralık 2011 Kozyatağı (KOZY) Kültür Merkezlerinde saat:20.30 da sahnelenecek.
OYUNUN KONUSU: Ufak tefek sorunlar dışında mutlu bir evlilikleri olan Jülide (Çiğdem Batur) ve Rauf (Sedat Bilenler) çiftinin hayatına birgün bozulan arabası ile Hulusi(Arda Esen) düşer. Evet, düşmek tam da Hulusi’yi tanımlayan bir eylemdir. Hayat üniversitesinde doktorasını kadınlar üzerine yapmış olan Hulusi, güzel, zeki ama mutsuz bir kadın olan Julide ve yüreğindeki tüm güzellikleri kelimelere dökemeyen Rauf’un yaşadığı entrika ve kahkahalarla dolu bir tiyatro oyunu.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Nil'de Ölüm - Death on the Nile (2022) Hızlı ve Öfkeli 10 - Fast X (2023) Astronot Willy: Macera Gezegeni - Terra Willy: Planete Inconnue (2019) Kuzular Firarda - Shaun The Sheep The Movie (2015) Kara Cuma - Thanksgiving (2023) Kahraman Miçolar - (Ooops! Noah is Gone)… (2015)

Leave a comment