Sibel Mirkelam uzun süren sessizliğini bozuyor…
“Otomobil” dillere dolanacak…
Sibel Mirkelam, yazdığı üç şarkının yer aldığı maxi single ile yeniden müzik severlerin karşısında. Sibel Mirkelam, şarkılarının dillere dolanacağını söyledi.
Geçtiğimiz yıl “Yalan Bi’Aşk” isimli albümüyle müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan; yorumuyla, farklı dillerde söylediği şarkılarla ve sahne performansıyla büyük beğeni toplayan Sibel Mirkelam, üç şarkılık bir maxi single ile yeniden müzikseverlerle buluşuyor. “Otomobil” ismini verdiği şarkı ile çıkış yapmaya hazırlanan Sibel Mirkelam, “Güzel, heyecanlı bir albüm oldu. Enerjisi çok yüksek olan bu albümü herkes çok severek dinleyecek. Bu şarkılar dillere dolanacak” dedi.
Albümde bulunan, Otomobil, Martaval ve Olmadı Gitti şarkılarının aynı zamanda söz yazarı ve bestecisi olan Sibel Mirkelam’ın albümünün müzik direktörlüğü ve aranjörlüğünü Suat Aydoğan yaptı. “Esprili sözleri ve dinamik altyapısıyla keyifle dinlenecek bir maxi single” oldu diyen Sibel Mirkelam,  albümün ilk klibini ise Serdar Seki yönetmenliğinde “Otomobil”e çekti.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sevimli Tehlikeli (2015) Kuzgun - The Raven (2012) Başka Söze Gerek Yok - Enough Said (2013) Durdurulamaz - Unstoppable (2010) Almanya’ya Hoşgeldiniz - Almanya: Willkommen in Deutschland (2011) Dört Kız Kardeş - Four Daughters (2024)

Leave a comment