Pop müziğin genç isimlerinden Onur Kırış,” 5 Yıldızlı” isimli  ilk solo albümünün  ardından,  ilk dinleyişte dillere dolanacak  bir Yıldız  Tilbe şarkısıyla geliyor.

Çok sevdiği Yıldız Tilbe’yi izlemeye giden Onur’u, seyirciler arasından görüp, sahneye davet eden Yıldız Tilbe, Onur’un sahnedeki enerjisinden etkilenerek, o gece, seyircilerin önünde  Onur için bir şarkı hazırlayacağının sözünü verdi. Kısa bir süre sonra da Onur’u arayıp, “şarkın hazır” diyerek, ”Leyla”yı Onur’a hediye etti. Yıldız Tilbe’nin asıl sürprizi ise stüdyo  kaydında da Onur’u yalnız bırakmayarak, sesiyle” Leyla”ya renk katması oldu.

Beste ve düzenlenmesini Temel Zümrüt’ün yaptığı “Leyla” şarkısı yine Temel Zümrüt prodüktörlüğünde Jingle Box Müzik Yapım etiketiyle müzik marketlerde. Fotoğraflarını Çiler Erbil’in çektiği bu çalışmada, ayrıca Kaan Gökman ve Koray Aykılıç’ın da  remixleri yer alıyor.

Leyla’nın klibi Ulaş Elgin yönetmenliğinde Şile’de çekildi. Klibin görüntü yönetmenliğini Veli Kuzlu, editörlüğünü  Ayhan Çetiner üstlendi. Doğayla iç içe çekilen ve özel renklendirmelerin kullanıldığı klipte Onur’a, Miss Litvanya birinci güzeli Leila eşlik etti.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Gizemli Adaya Yolculuk - Journey 2: The Mysterious Island (2012) Jack Ryan: Gölge Ajan - Jack Ryan: Shadow Recruit (2014) İyi Günde Kötü Günde - Love Wedding Marriage (2011) Despero / The Tale Of Despereaux (2009) Sıradaki Şarkı - PressPlay (2022) Popstar: Yıldızlar da Kayar (2022)

Leave a comment