GÜLAY MURAT BOZ’U SEÇTİ!
Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor’un bu haftaki konukları; 10 yıldır türk televizyon ekranlarının zirveden inmeyen yapımı Kurtlar Vadisi’nin dünyaca ünlü yıldızı Necati Şaşmaz ve türküleriyle milyonların kalbine kazınan Gülay’dı.
İşte bu eğlenceli geceden notlar…
NECATİ ŞAŞMAZ GÜNDE 5O ADET ÇAY İÇİYOR!
Necati Şaşmaz’ın yayın boyunca kendi hayatıyla ilgili paylaştığı anekdotlar izleyenlerin dikkatini çekti. Ünlü oyuncu, günlük 50 adet çay içtiğini ve bunun bazı zamanlar 80’e de çıktığını belirtince stüdyo şaşkınlık geçirdi. “Hatta bir ara pipetle içmeye başlamıştım çayı, düşünün artık halimi” diyerek vardığı noktayı gözler önüne serdi.
NECATİ ŞAŞMAZ “SET İŞÇİLİĞİ YAPTIM”
Şaşmaz, bugüne kadar Kurtlar Vadisi dizisindeki en unutamadığı sahnelerin Suriye ve ABD’de çektiği bölümler olduğunu belirtti. Suriye’deki çekimlere 8 kişilik küçük bir ekiple gittiklerini ifade eden ünlü oyuncu, “Az olduğumuz için set işçiliği de yaptım o bölümlerde. Kamera taşıyordum, kabloları topluyordum, ne varsa yapıyordum ortada” sözleriyle küçük de bir itirafta bulundu.
NECATİ ŞAŞMAZ “KİTAP YAZARIM, ŞİİR YAZARIM, RESİM YAPARIM, GÜLAY’IN ARKASINDA ÇALARIM”
Kadir Çöpdemir’in “Bir gün bu oyunculuk işi bittiğinde hayatına nasıl devam edersin?” şeklindeki bir sorusuna Necati Şaşmaz, “Kitap yazarım, şiir yazarım, resim yaparım, Gülay’ın arkasında çalarım” şeklinde bir cevap verdi.
NECATİ ŞAŞMAZ’DA YOK YOK!
Müzik dinlerken resim yaptığını söyleyen Şaşmaz, yayın esnasında Kadir Çöpdemir’in özel isteği üzerine saksafon çaldı. Daha sonra eline klarnet alan ünlü oyuncu, klarnetin bozuk olması sebebiyle uzun süre çalmaya çabaladı ama başarılı olamayınca pes etti ve enstrumanı sahibine iade etti. Bu esnada klarneti çalmaya çabalarken Kadir Çöpdemir’le birlikte yere çömelmeleri stüdyoda kahkahalara sebep oldu.

GÜLAY YENİ ALBÜMÜYLE İLK KEZ ÇIKTIĞI KADİR ÇÖPDEMİR KOPTU GELİYOR’DA SEYİRCİYİ TÜRKÜLERİYLE ÇOŞTURDU
Gülay, yeni albümünden türkülerini ilk defa Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor’da seslendirdi. Söylediği tüm coşkulu türküleri canlı okuyan ünlü sanatçı, stüdyoda enerjiyi zirveye çıkarmayı başardı.

GÜLAY MURAT BOZ’U SEÇTİ!
Gülay, “Tarkan mı, Murat Boz mu?” sorusuna Murat Boz cevabı vererek, sebebini de ünlü popçuyu çok samimi bulduğunu belirterek açıkladı. Gülay, Kurtlar Vadisi dizisiyle büyük üne kavuşan türkülerin her konserinde kendisinden yoğun olarak istendiğini ifade etti ve dizinin türkülere büyük katkısı olduğunu belirtti. Son olarak kapanışı ‘Cesaretin var mı aşka’ şarkısıyla yapan Gülay, bu parçayı seyircilerle birlikte seslendirdi ve kendisine arka taraftan Necati Şaşmaz ile Kadir Çöpdemir de eşlik etti.

Yapımcılığını NRG YAPIM İbrahim Türker’in üstlendiği, deneyimli bir ekip tarafından hazırlanan  “Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor!”, her yaştan seyirciyi TRT1’e çağırıyor. Özel ve özenle seçilmiş konuklarıyla; el emeği, göz nuru skeçleriyle, hoşsohbet program sunucusuyla Her Cuma gecesi TRT 1 ekranlarında ihtişamlı bir Talk Show sözü veriyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Taxi 5 - Taksi 5 (2018) Alacakaranlık / Twilight (2009) Subay ve Casus - An Officer And A Spy (2020) Evde - Dans La Maison - In The House (2013) Collective - Colectiv (2021) Uçaklar - Planes (2013)

Leave a comment