MÜJDAT GEZEN YANDI!
MÜJDAT GEZEN’İ YAKTILAR!

Duayen oyuncu Müjdat Gezen, son filmi ‘Memlekette Demokrasi Var’ın setinde alev alev yandı!

Sinema izleyicisiyle buluşmasına çok az bir zaman kalan ‘Memlekette Demokrasi Var’ filminin  konusu ve oyuncu kadrosu kadar çekilen tehlikeli sahneleri ile de adından söz ettirecek. Duayen oyuncu Müjdat Gezen’in başrolünü üstlendiği filmde Müjdat Gezen’in rol icabı alevler içinde kalması gerekince, sette korkulu anlar yaşandı.

Gezen’in oynadığı ‘deli’ lakaplı Baradan’ın yanması ve aynı zamanda sahnenin gerçekçi olması için tüm hazırlıklar tamamlandı  ‘Meslek hayatım boyunca okuduğum en iyi senaryo’ dediği ve filmde en iyi performansı sergilemek için tüm şartlara boyun eğen Müjdat Gezen, bu tehlikeli sahnenin kazasız atlatılması için her türlü önlemi aldırdı. Sahnenin başarıyla çekilmesinden sonra herkesin rahat bir nefes aldığı çekimler 40 derece sıcaklar altında tamamlanabildi.

‘Memlekette Demokrasi Var’ için geçen dönem birçok projeyi geri çevirdiğini anlatan Müjdat Gezen, Deniz Gezmiş’in ve Adnan Menderesin ruhunun bu filmde buluştuğunun da altını çizdi. 3 Aralık 2010’da vizyona girecek olan filmde Müjdat Gezen’e İlker Ayrık, Nejat Birejik, Gülçin Santırcıoğlu ve  Sümer Tilmaç eşlik ediyor. Filmde Adnan Menderes’i Yassıada’dan kurtarmaya kalkan bir delinin maceraları, politik bir dille ve komedi lisanıyla anlatılıyor. Senaryo ve yönetmen olarak Süleyman Nebioğlu’nun imzasının bulunduğu filmin yapımcılığını ise  Mustafa Uslu üstleniyor.

Resimler:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Horoz Bayram (2018) Çizgi Ötesi - Flatliners (2017) Paranormal Activity 3 (2011) 006 Kaçış (2014) Vampir Avcısı: Abraham Lincoln - Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012) Kafes (2015)

Leave a comment