MISSION: IMPOSSIBLE GHOST PROTOCOL

‘Mission: Impossible Ghost Protocol’, bir Paramount Pictures filmidir.

Bir Tom Cruise / Bad Robot Yapımı
Bir Brad Bird Filmi

Özet:    İki Oscar ödüllü Brad Bird’ün yönetip Tom Cruise ve J.J. Abrams’ın yapımcılığını üstlendiği aksiyon dolu bir ajan macerası olan Mission: Impossible Ghost Protocol yeni yılın hemen öncesinde gösterime giriyor.
IMF, Kremlin’e terörist bombalı saldırı düzenlemekle suçlanınca Başkan, Hayalet Protokolü’nü devreye sokar. Ethan Hunt ve teşkilatı IMF artık tanınmıyordur. Herhangi bir kaynağı veya desteği kalmayan Hunt, teşkilatının adını temize çıkarmak ve başka bir saldırıyı önlemek için bir yol bulmak zorundadır. Hunt’ın bu göreve, şahsi amaçlarını tam bilmediği eski IMF arkadaşlarından oluşan bir takımla atılmaya mecbur olması işleri daha da karmaşık bir hâle sokar.
Tom Cruise, ajan Ethan Hunt olarak yine başroldeyken ona Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Josh Holloway, Anil Kapoor ve Léa Seydoux’dan oluşan uluslararası bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Gösterim Tarihi: 23 Aralık 2011
Film henüz sınıflandırılmamıştır

‘Mission: Impossible Ghost Protocol’, bir Paramount Pictures filmidir.

Bir Tom Cruise / Bad Robot Yapımı
Bir Brad Bird Filmi

İdari Yapımcılar  Jeffrey Chernov
David Ellison   Paul Schwake   Dana Goldberg
Yapımcılar Tom Cruise   J.J. Abrams   Bryan Burk
Bruce Geller’in Yarattığı Televizyon Dizisinden
Senaryo Josh Appelbaum & André Nemec
Yönetmen Brad Bird
www.missionimpossible.com.tr
www.facebook.com/missionimpossiblefilmi
http://twitter.com/UIPTurkiye
Oyuncu Kadrosu: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Josh Holloway, Anil Kapoor, Léa Seydoux

Resimler:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
SAINT OMER (2023) Sırrı Cin (2023) Frantz (2016) Amerikan Pastası: Buluşma - American Reunion (2012) Sıfır Teorisi - The Zero Theorem (2014) 3 Kadın 3 Kader (2013)

Leave a comment