MERVE BOLOĞUR’UN EĞİTİM AŞKI!!!
HAYRANLARINA YILBAŞI HEDİYESİ…

“Bir çocuğun hayatında en önemli şey eğitimdir.Eğitim, bir insanın hayattaki duruşunu etkileyen bir kavram. O yüzden mümkün olduğunca çok kişiye dokunabilirsek ne mutlu bize… Özellikle daha çok okumak isteyen ve iyi bir birey olmak için hedefleri olan insanların hayatına dokunmayı çok isterim. Çünkü okuma aşkı olan insanın okumak için bir çok şeyden fedakarlık yapabileceğini bildiğim için daha çok aşkla tutuşan bir çocuğa dokunmak önceliğim olur… Ünlü olan kişilerin özellikle bu anlamda sorumluluk projelerine katılmaları gerek diye düşünüyorum. Çünkü bizim yaptığımız bir hareket birçok yerde etki edebiliyor ve bir çok kişi sesimizi duyabiliyor. Keşke daha çok yer alsam ve daha çok kişi olsa. Çünkü etkili olacağına inanıyorum”
TOÇEV İÇİN BİRARAYA GELEN adL ve CENGİZ ABAZOĞLU TİŞÖRTLERİNİN ÜNLÜ YÜZLERİNDEN MERVE BOLOĞUR DESTEK İÇİN ALDIĞI TOÇEV TİŞÖRTLERİNİ HAYRANLARINA HEDİYE ETTİ.

Sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek veren adL ve ünlü moda tasarımcısı Cengiz Abazoğlu bu kez TOÇEV için bir araya geldi. Herkesin gönül vererek katıldığı kampanyanın  yüzü Merve Boloğur Twitter da yapılan yarışma sorusuna doğru cevap veren 3 şanslı kişiye adL’den TOÇEV’E destek için aldığı tişörtlerinden hediye etti.
Cengiz Abazoğlu tarafından tasarlanan şık tişörtler  40 adL mağazasında ve www.adilisik.com dan satışa sunuldu. Tişörtlerin satışından elde edilecek kârın tamamı “Farkında mısınız? Dokunuyoruz!” kampanyası kapsamında TOÇEV’e bağışlanacak. Okumak isteyen ama ailesinin maddi yetersizliği nedeniyle okuyamayan ya da çalışmak zorunda kalan çocuklarımıza tüm eğitim hayatları boyunca maddi ve manevi destek veren TOÇEV, ‘okumak her çocuğun hakkıdır’ ilkesiyle ana misyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. 5 çocuktan 5 milyona ulaşan TOÇEV, 17 yıldır dokunduğu yaşamlara artı değer katmaya devam ediyor.
“Biz doğru dokunmayı başardık, hayatları değiştirdik,siz de bizimle dokunmaya başlayın ve birlikte hayatları değiştirelim” çağrısıyla Cengiz Abazoğlu’nın tasarladığı tişörtler adL mağazalarında 39,90 TL’ye satışa sunuluyor. Tişörtlerin satışından sağlanacak gelir, başka çocukların hayatlarına dokunmaya da olanak sağlayacak. Siz de destek vermek isterseniz adL mağazalarından TOÇEV için tasarlanan tişörtlerden kendiniz ve sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Devlerin Günahı - There Be Dragons (2011) Magic Mike XXL (2015) Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel (2017) Müttefik - Allied (2016) Godzilla (2014) Geçmişin Sırları - The Company You Keep (2013)

Leave a comment