MALATYA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ ONUR ÖDÜLLERİ BELLİ OLDU!

Bu yıl 15-21 Kasım tarihleri arasında dördüncüsü gerçekleştirilecek olan Malatya Uluslararası Film Festivali’nin “Onur Ödülü” sahipleri belli oldu! Bu yıl ödüle değer görülen isimler Muhterem Nur, Eşref Kolçak, Murat Soydan ve Filiz Akın!
Malatya Valiliği’nin koordinasyonunda, Malatya Kayısı Araştırma-Geliştirme ve Tanıtma Vakfı tarafından; T.C. Kültür Bakanlığı, Başbakanlık Tanıtma Fonu, Malatya Belediyesi ve İnönü Üniversitesi’nin destekleri ile bu yıl dördüncüsü düzenlenen Malatya Uluslararası Film Festivali ilk yılından başlayarak her yıl, sinemamıza büyük hizmetlerde bulunmuş isimlere “Onur Ödülü” vermeye devam ediyor.
Türk kadınının kendisine yakın gördüğü, sinemamızın “en güzel profiline” sahip olan kadın oyuncusu Muhterem Nur, rol aldığı filmlerdeki “iyi yürekli adam” karakterleriyle halkın sevgisini kazanan, babacanlığı ile bilinen değerli sanatçı Eşref Kolçak, “Yeşilçam’ın unutulmaz jönü” Murat Soydan ve Türk Sinemasının “Avrupai yüzü” Filiz Akın 4. Malatya Uluslararası Film Festivali’nde “Onur Ödülü”nün sahipleri oluyor.
“Onur Ödülü” alacak olan sanatçılara ödülleri, 15 Kasım Cuma gecesi, Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan Festival Açılış Töreni’nde takdim edilecek.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Qüfür (2013) Gürbüz: Hadi Allah’a Emanet (2018) Sammy'nin Maceraları 2 - Sammy 2 (2012) Aşkın İkinci Yarısı (2010) Macera Günlükleri: Sihirli Adaya Yolculuk - The Shonku Diaries: A Unicorn Adventure (2017) Prenses ve Kurbağa: Ajanlar İş Başında - The Swan Princess Royally Undercover (2017)

Leave a comment