Afife Tiyatro Ödüllerinde Komedi dalının çıkarılması çok konuşulurken. Medyadoktoru yapım firması Eylül ayında Türkiye Komedi Ödüllerini yapma kararı aldı.

Türkiye’nin en önemli isimlerinin ana jürisinde olacağını belirten Medyadoktoru Yapım firma yetkilisi yapımcı Savaş Uğurlu, ”Ülke olarak çok zeki ve espiriyi iyi yapan bir ülkeyiz. Bu ülkenin Komedi’ye komedyenlere ihtiyacı var. Bizler Medyadoktoru yapım olarak Eylül ayında ülkemize yakışır bir şekilde herkesi kucaklayan bir ödül törenine imza atma düşüncesindeyiz. ‘dedi

”KOMEDİ ÜLKEMİZİN GERÇEĞİ”

Medyadoktoru yapım firma yetkilisi Yapımcı Savaş Uğurlu ”Türk komedisinin uluslararası platformlarda tanıtılması amacıyla ve başlı başına yetenek, ince zeka isteyen, komedinin ve komedyenlerin ulusal, uluslar arası platformlarda hak ettikleri şekilde anlaşılır olması, profesyonellerin ödüllendirilmesi, seslerini, işlerini uluslararası boyutlarda duyurmaları için 28 Eylül de gerçekleştireceğiz. Ülkemizde komedi ve komdyenlere gerekli destek ve önemi verilmiyor. Ödül törenimizde Ülkemizin önde gelen isimlerini ana jüriye alıp 25 ayrı kategoride ödüller vereceğiz.

Farklı alanlarda değerli isimlere ve projelere ödül verecek olan Türkiye Komedi Ödülleri ile komediye ve komedyenlere yıllardır yapılan organizasyonlarda olduğu gibi uluslararası alanlarda da  hak ettiği ilginin gösterilmesini amaçlıyoruz.

25 kategoride ödüllerin verileceği Türkiye Komedi Ödüllerinde Başbakanlık, Kültür ve Turizm Bakanlığı, özel kurum ve kuruluşlara da proje ile alakalı bilgi verileceği ve projeyi desteklemeleri için görüşmeler yapılacağı da bildirildi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Çilek (2014) Sarışın Bomba - Atomic Blonde (2017) Ölüm Alfabesi - Ouija (2014) İblis’in Oğlu: 13. Vahşet (2013) Hasret - Sehnsucht (2016) Kaptan Phillips - Captain Phillips (2013)

Leave a comment