KAYBEDENLER KULÜBÜ

Kitaplarda kaybolanlar bu kulüpte buluşuyor!
Bunun Adı Findel ve Karne Oyunu gibi romanlarıyla çok sevilen Andrew Clements, bu kez kitapların dünyasında kaybolmayı seven bir çocuğun gözünden, okul yaşamı ve okuma eylemine farklı açılardan yaklaşıyor. Her çocuğun kendine özgü yeteneği olduğunu hatırlatan roman, beklenmedik durumların yaratıcı çözümler doğurabileceğini gösteriyor, kişisel keşiflere dikkat çekiyor. Geri planda iletişim ve sorumluluk temalarını incelikli ayrıntılarla işlerken, dijital ya da basılı ayrımı yapmadan okurluğu yüceltiyor.
Durmaksızın kitap okuyan Alec, tam bir kitapkurdudur. Okulun ilk günü, yine derste kitap okurken yakalanınca, soluğu müdürün ünlü kırmızı koltuğunda alır. Bundan böyle dersler bittiğinde Okul Sonrası Programı’na katılmak zorundadır. Neyse ki, OSP’nin harika bir çözüm olduğunu keşfeder: Kitap kulübü kurmayı
başarırsa, dilediği gibi sessiz sakin okuyabilecektir. Ancak, spor kulübündeki popüler Kent onu rahat bırakacağa benzemez…

Andrew Clements
Türkçe yayın editörü: Müren Beykan
Türkçeleştiren: Mine Kazmaoğlu

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Resident Evil: Raccoon Şehri - Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021) Yaratık: Covenant - Alien: Covenant (2017) The Founder (2017) Otopsi - The Autopsy of Jane Doe (2017) Dönüşüm - Ne Te Retourne Pas - Don’t Look Back (2009) Hipnozcu - The Hypnotist (2013)