KEREMCEM’DEN BARIŞ MANÇO’NUN ANISINA “KARA SEVDA”
“Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor!”

BEYONCE STÜDYODA!

Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor’da bu hafta dur durak bilmeyen bir sohbet tufanı vardı. “Genç Kızların Sevgilisi” ünvanını yıllardır kimseye kaptırmayan Keremcem, TRT1’in başarılı dizilerinden ”Böyle Bitmesin” oyuncuları Nergis Öztürk, Cemal Toktaş ve Yeliz Kuvancı programın konuklarıydı.

Programın ilerleyen dakikalarında Almanya’dan gelen, Beyonce’a olan ses benzerliği ile dikkat çeken Asena Karaca’nın muhteşem şarkı performansı, Keremcem başta olmak üzere bütün izleyenleri kendine hayran bıraktı.

İşte bu eğlenceli geceden notlar…

Program Keremcem’in coşkulu sahne performansıyla başladı ve bu coşku son ana kadar devam etti.

GENÇ KIZLARIN SEVGİLİSİ

Keremcem’in “genç kızların sevgilisi” ünvanıyla ilgili yapılan sokak röportajı da başta Keremcem ve stüdyo konukları olmak üzere televizyonları başındaki herkesi kahkahalara boğdu.

YELİZ KUVANCI’YA SEYİRCİDEN TAKDİR!

“Böyle Bitmesin” dizisinin yıldızı Yeliz Kuvancı’nın “ne bu durmadan bahsettiğin mavimavi muhabbeti” sorusuna verdiği şarkılı yanıt herkesin taktirini kazandı.

KARAKTER ANALİZİ

Programın vazgeçilmezlerinden “karakter analizi” kısmında da yine Yeliz Kuvancı’nın verdiği “Traktörü motora tercih ederim” cevabı da büyük şaşkınlık yarattı.

KEREMCEM’DEN BARIŞ MANÇO’NUN ANISINA “KARA SEVDA”

Barış Manço’nun da özlemle anıldığı gecede Keremcem, “Kara Sevda” parçasını sanatçının anısına seslendirdi.

NERGİS ÖZTÜRK “KAFA ATMA” SAHNESİ!

Nergis Öztürk’ün dizide yaptığı ve dillere dolanan ‘Kafa Atma’ sahnesiyle ilgili yorumu da izleyenleri güldürdü. Nergis bu hareketin kendi özünde de olduğunu ve gerektiği taktirde tekrar yapmaktan çekinmeyeceğini bildirdi.

CEMAL TOKTAŞ “KAMYON ŞÖFÖRLÜĞÜ YAPTIM”

Cemal Toktaş da başarılı oyunculuğunun en büyük nedenlerinden birinin geçmişinde yaptığı çeşitli meslekler olduğunu söyledi.

BEYONCE STÜDYODA!

Programın ilerleyen dakikalarında Almanya’dan gelen, Beyonce’a olan ses benzerliği ile dikkat çeken Asena Karaca’nın muhteşem şarkı performansı Keremcem başta olmak üzere bütün izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Yapımcılığını NRG YAPIM İbrahim Türker’in üstlendiği, deneyimli bir ekip tarafından hazırlanan  “Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor!”, her yaştan seyirciyi TRT1’e çağırıyor. Özel ve özenle seçilmiş konuklarıyla; el emeği, göz nuru skeçleriyle, hoşsohbet program sunucusuyla Her Cuma gecesi TRT 1 ekranlarında ihtişamlı bir Talk Show sözü veriyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Zilin Sesi (2015) Durdurulamaz - Retribution (2023) Zifir-i Azap (2018) Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku (2014) Akıllı Balık - Shark School (2020) Thelma (2018)

Leave a comment