İÇİMİZDEKİ ÇERNOBİL: BİYOREAKTÖR ORGAN OLARAK BAĞIRSAKLAR

DOĞAYLA UYUMLU, DENGELİ VE ÖLÇÜLÜ YAŞAMANIN SIRRI BU KİTAPTA!

İnsan vücudunda bulunan yüksek çeşitlilikteki mikrobiyata bir “biyo-reaktör” olarak konakladığı bedenle kompleks karbonhidratların sindirimi, pıhtılaşma faktörlerinin yapımında rol alma gibi önemli görevlere sahiptir.

“Bağırsaklarda yaşayan faydalı bakterilerin en büyük düşmanı endüstriyel gıdalardır.”

Günümüzün en çok ilgi çeken konularından ikinci beyin denilen bağırsaklara dair şaşırtıcı bilgilerle dolu bir kitap İçimizdeki Çernobil Alfa Yayınları’ndan çıktı.

Gastroenteroloji uzmanı Prof. Dr. Metin Başaranoğlu İçimizdeki Çernobil adlı kitabında biyoreaktör organ olarak bağırsakların işlevini anlatıyor.

Beslenme şeklinizi değiştirerek kronik hastalıkları önleyebilirsiniz.

İçimizdeki Çernobil kitabı biyoreaktör organ olarak bağırsakların işlevine, çalışmasını açıklamasının yanı sıra vejetaryenliğe de değiniyor. “Vejetaryen olmak önemli kronik hastalıklardan koruyabilir mi? Vejetaryenleri bekleyen sağlık riskleri nelerdir?” gibi sorulara yanıtlar getiriyor.

İçimizdeki Çernobil, sağlıklı beyin, akıl sağlığı ve duygusal durum için beslenmenin nasıl olması gerektiği de açıklanıyor.

Bağışıklığı Güçlendiren Mutfakta Olmazsa Olmaz Gıdalar;
• Soğan
• Sarımasak
• Limon
• Zencefil
• Zeytinyağı
• Ev yapımı yoğurt
• Ev yapımı Kefir
• Hamsi
• Fındık, Fıstık, Ceviz

EKMEK: Doğru şekilde tüketildiğinde obeziteyle savaşta bir araçtır.

PROF. DR. METİN BAŞARANOĞLU
İÇİMİZDEKİ ÇERNOBİL
BİYOREAKTÖR BİR ORGAN OLARAK BAĞIRSAKLAR

Sağlık

  1. Basım: Şubat 2020
    190 Sayfa
    29 TL

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2 - The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 (2012) Sihirli Orman: Peri Kraliçesi (2022) Yolcular / Passengers (2009) Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma Birinci - Bölüm Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One (2023) Küçük Joe - Little Joe (2019) Geniş Aile: Yapıştır (2015)