“Ayağında Kundura” ile başladığı sahne hayatında büyük başarılar elde eden  sahnelerin İmparatoru İbrahim Tatlıses, kendi hayat hikayesini filme çekme kararı aldı. Sosyetenin mekanı olarak bilinen Günay’da sahne alan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, sahne öncesi magazin basının karşısına çıkarak, 2011 yılında yapacağı yeni projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Şu anda işlerinin çok iyi gittiğini belirten İbrahim Tatlıses, kendi hayatını film yapacağını açıkladı. Daha önce ‘Bayram’ adını taşıyan bir film senaryosu yazdığını belirten Tatlıses, ançak bu seneryoyu yazmaktan vazgeçtiğini ifade ederek yeni film projesi hakkında şunları söyledi; ” Bayram” adlı filmin yirmi dakikalık bölümünü yazmışken, rafa kaldırdım. Düşündüm ki, benim hayatımdan daha güzel malzeme yok. Şimdi yaşadıklarımı, hayatımı kaleme alıp anlaştığımız senariste veriyorum. O da bunları film senaryosu haline getirecek” dedi. Senaryo tamamlanır tamamlanmaz çekimlere başlayacağını belirten Tatlıses, yönetmen koltuğunda da kendisi oturacak. Hayatının bir filme sığmayacağını söyleyen Tatlıses, her yıl bir tane çekerek seri yapacağını da sözlerine ekledi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Parazit - Parasite - Gisaengchung (2019) Hayatımın Yolculuğu - A Walk in the Woods (2016) Elveda Katya (2012) Terra’yı Kurtarmak / Battle For Terra (2009) Gerçek Kahraman - Free Guy (2021) Yapışık Kardeşler Ayrıl da Gel (2015)

Leave a comment