Oyuncu kadrosu ve senaryosundaki mizah farkıyla ekranlara sitcom olarak yeni bir soluk getiren başarılı sitcom Başrolde Aşk’a yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Oyuncu dünyasında olanları bir menejerlik şirketi üzerinden anlatan ve kadın erkek ilişkilerinin eğlenceli şekilde işlendiği başrolde aşk dizisine Gürgen Öz katıldı.
Mustafa Sandal,Dolunay Soysert, Erdem Yener,Vildan Atasever, Mert Turak, Akasya Asıltürkmen gibi önemli isimlerin yer aldığı dizide bundan böyle Gürgen Öz’ün oynadığı  Tansel karakteriyle tansiyon gittikçe artacak.

Gürgen Öz ‘Genç, dinamik ve çok eğlenceli bir ekibe transfer oldum. Bana teklif edilen karakter çok keyifli. Ortalığı karıştıran zeki bir karakteri oynuyorum. Senaristler Aslı Zengin ve Ceren Aslan’la daha önce Romantik Komedi filminde çalışmam bu teklfii kabul etmemde çok etkili oldu. Çünkü karşılıklı çok eğleniyor ve iyi bir iş ortaya çıkarıyoruz. Bana doğaçlama yapacak alan bırakıyorlar’ diyerek memnuniyetini dile getirdi.
Diziye Gürgen Öz,  Erdem Yener’in oynadığı  Sarp Sezgin’e rakip oyuncu olarak Gani Galip adlı menejerin yeni starı Tansel karakteriyle diziye dahil oldu. Beraber olduğu kadının kocasına yakalanan Tansel adamdan kaçarken tesadüf eseri Gani Galip ajansa girer ve patronla tanışır. Hayatı insanları dolandırmak ve kandırmak üzerine kurulu olan Tansel, kendini Fransa’da oyunculuk eğitimi almış bir oyuncu olarak tanıtır. Ve Gani kendisini yeni starı olarak Tansel’i lanse eder.Mustafa Sandal menejer olarak iki starının arasında kalır. Bu durumda pabucu dama atılan Sarp Sezgin aynı zamanda Tansel’in kız arkadaşı Öykü’nün yazlık aşkı olduğunu öğrenir. Her hafta Salı günleri TRT 1’de yayınlanan dizinin bu haftaki bölümden itibaren Sarp ve Tansel’in dişli rekabeti ve maceraları izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam edecek.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
New York in New York (2019) Öğretmen (2023) Türkler Çıldırmış Olmalı 2: Mavi Vatan (2023) Paramparça (2010) Pıtırcık - Le Petit Nicolas (2010) Joyland (2023)

Leave a comment