Oculus / Göz’ün DVD ‘si Kanal D Home Video Etiketiyle Çok Yakında Tüm Satış Noktalarında…

“TÜYLER ÜRPERTİCİ BİR AYNA ÇÖZÜLEMEYEN CİNAYETLER”

Başrollerini Karen Gillan, Brenton Thwaites ve Katee Sackhoff’un paylaştığı, yönetmenliğini  Mike Flanagan’ın  yaptığı, Oculus / Göz filminin DVD’si Kanal D Home Video etiketiyle Eylül ayında tüm satış noktalarında.

Çocukluğunda büyük bir travma yaşayan Kaylie, yıllarca erkek kardeşi Tim’in ailesini öldürdüğü iddiasıyla karşı karşıya kalmıştır. Kaylie’ye göre ailesini katleden, erkek kardeşi Tim değil, doğaüstü bir varlıktır. Kime ait olduğu bilinmeyen, kendisine bakan kişiyi ele geçirebilme özelliğine sahip olan antika bir ayna, Kaylie’nin şüphelerinin merkezine oturur.
Kaylie hem cinayetin sebebiyle yüzleşmek hem de erkek kardeşinin adını temize çıkarabilmek için kendisini tehlikenin göbeğine atar!

Flanagan’ın izleyiciye beklenmedik bir korku filmi deneyimi yaşatacağı Oculus/Göz filminin DVD’si Kanal D Home video farkıyla çok yakında tüm satış noktalarında.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Barfi: Aşkın Dile İhtiyacı Yoktur - Barfi (2013) Diyalog (2021) Küffar (2024) Terracotta Krallığı - Realm of Terracotta (2023) Aşk Dersi - An Education (2010) Bir Avuç Deniz (2011)

Leave a comment