“G.I. JOE: THE RISE OF COBRA – G.I. JOE: KOBRA’NIN YÜKSELİŞİ”
Paramount Pictures ve Spyglass Entertainment sunar
Hasbro İşbirliğiyle
Bir Lorenzo di Bonaventura Pictures Yapımı
Bir Stephen Sommers Filmi
“G.I. JOE: The Rise of Cobra”

Sorumlu Yapımcılar  Stephen Sommers  David Womark  Gary BarberRoger Birnbaum Erik HowsamYapımcı  Lorenzo di Bonaventura   Brian Goldner  Bob DucsayHasbro’s G. I. Joe ® Karakterlerinden Hikaye  Michael Gordon ve Stuart Beattie & Stephen SommersSenaryo  Stuart Beattie ve David Elliot & Paul Lovett
Yöneten Stephen Sommers
Oyuncu Kadrosu:    Adewale Akinnuoye-Agbaje, Christopher Eccleston, Joseph Gordon-Levitt, Byung Hun Lee, Sienna Miller, Rachel Nichols, Ray Park, Saïd Taghmaoui, Channing Tatum, Marlon Wayans ve Dennis Quaid
Sinopsis: Bir önceki ortak çalışmaları TRANSFORMERS ile dünya çapında büyük bir gişe başarısı sağlayan Paramount Pictures ve Hasbro, yine olağan üstü bir macera-aksiyon filminde bir araya geliyor: “G.I. Joe: The Rise of Cobra.” G.I. JOE ekibi, Mısır çöllerinden, kutup buzullarının altındaki sulara varana kadar her yerde en gelişmiş casusluk ve askeri ekipmanları kullanarak, yozlaşmış silah satıcısı Destro ile, gizemli Cobra örgütünün dünyayı kaosa sürüklemesine engel olmaya çalışıyor. “G.I. Joe: The Rise of Cobra.”nın yönetmenliğini Stephen Sommers (“The Mummy,” “The Mummy Returns”) yapıyor.
Vizyon Tarihi: 7 Ağustos 2009

Bu film henüz değerlendirilmemiştir.

“G.I. Joe: The Rise of Cobra” Paramount Pictures’dan çıkmaktadır

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Balerin ve Afacan Mucit - Ballerina (2017) Vicdan Ağacı (2018) Kiki ile Miki: Alatura (2017) Bir Kadının Zaferi – De Dirigent (2019) Hayali Aşklar - Les Amours Imaginaires - Heartbeats (2011) Taşıyıcı: Son Hız - The Transporter: Refueled (2015)

Leave a comment