CLAUDIA ROTH İLE
“ENTELKÖY EFEKÖY’E KARŞI” EKİBİ
YILBAŞI YEMEĞİNDE YENİDEN BULUŞTU!

Galatafilm ekibi ve yeni yılı Türkiye’de karşılamak üzere İstanbul’a gelen Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Claudia Roth;  yeni yıl yemeği için Mikla Restoran’da buluştu! Ekibin yeni yıl yemeğine, “Entelköy Efeköy’e Karşı” filminde konuk oyuncu olarak rol alan Roth’un yanı sıra, “360 Derece” programının yapımcı ve sunucusu Şirin Payzın, yönetmen Yüksel Aksu, yapımcılar Taha Altaylı ve Muharrem Gülmez ile Erkut Ertürk de katıldı.

Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Claudia Roth; filmin henüz Almanya’da vizyona girmemesine rağmen, fragmanı izleyen arkadaşlarının kendisini arayıp, tebrik ettiklerini ve çok güldüklerini belirtti. “Entelköy Efeköy’e Karşı”da rol almaktan büyük onur duyduğunun altını çizen Roth; “2011 yılının en güzel iki günü, film setinde geçirdiğim günlerdi. Galatafilm’e ve Yüksel Aksu’ya bu iki gün için ve film vasıtasıyla dünyaya verdikleri önemli mesajlar için teşekkür ediyorum.” diye ekledi.

Yönetmen Yüksel Aksu ise; Almanya’nın önde gelen politikacılarından Claudia Roth ile Ege köylülerini ve birçok farklı kimliği bir araya getirerek, yaptığı filmle toplumsal bir mesaj vermekten mutluluk duyduğunu vurguladı.

Almanyadaki Türklere karsı yapılan ırkçı saldırılar karşısındaki tutumu ile de ayrıca dikkat çeken Roth’un, yılbaşı tatilini geçirmek üzere geldiği Türkiye’de, GalataFilm ekibi ile keyifli bir sohbete imza attı.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sokak Dansı 3D - Step Up 3D (2011) Şah Mat - Pawn Sacrifice (2015) Geriye Kalanlar - The Rest of Us (2020) Ay Büyürken Uyuyamam (2011) Karanlık Gece - Black Night (2023) Yargıç - The Judge (2014)

Leave a comment