TORUN OLMANIN KEYFİNİ HATIRLAYACAKSINIZ!

Herkesin aile bağlarını gözden geçireceği film ÇINAR AĞACI 18 Mart 2011 de vizyonda…
Sevgiyi, hüznü, yalnızlığı, aşkı, kızgınlıkları, affedişleri anlatan Bkm Film yapımı ÇINAR AĞACI,  Filli Boya Ana Sponsorluğunda seyirciyle buluşmak için gün sayıyor.  Filmin fragmanında seyirciyle buluşan küçük Barış yani 5,5 yaşındaki oyuncu  Deniz Deha Lostar şimdiden seyircinin gözdesi. Deniz Deha filmde 7 yaşındaki Barış’ı büyük bir başarıyla canlandırıyor.
Filmin yönetmeni Handan İpekçi en genç oyuncusu için şunları söylüyor: Onun zekası, sevimliliği ve yeteneği her türlü zorluğu unutturdu. Deniz’le ilgili söyleyeceğim tek şey “Allah nazardan saklasın”.
Çınar Ağacı emekli öğretmen Adviye Hanım’ın dört çocuğu ve torunları arasındaki ilişkilerin penceresinden modern şehir hayatının aile bağlarını  getirdiği noktaya dikkat çekiyor. Adviye Hanım’ın çocuklarını Nurgül Yeşilçay (Sonay), Suzan Aksoy ( Feriha) , Hüseyin Avni Danyal (Uğur) ve Ragıp Savaş ( Murat) canlandırırken, gelinleri ve damatlarını da Settar Tanrıöğen (İhsan), Jülide Kural (Nihal), Ebru Özkan (Berrin) ve Nejat İşler (Yasin)  oynuyor.
Güçlü kadrosu ile uzun yıllar unutulmayacak bir aile hikayesi olacak “ÇINAR AĞACI” 18 Mart 2011 de beyazperde de olacak.

Filmin Konusu:
Dört çocuk, torunlar, iki ayda bir evden eve taşınan çiçekler, plaklar, bir sandık ve gramafon. Ve iki ayda bir buluşulan “Çınar Ağacı”!
Emekli öğretmen Adviye Hanım’ın biraz muzip, biraz huysuz kişiliği çocuklarına hayatı zorlaştırıyor görünse de, torunu Barış’ın hayatındaki en anlamlı şey “anneannesi”dir. Bir tek Barış, anneanneye kavuşulacak  “Çınar Ağacı” buluşmalarını ve sıranın onların evine gelmesini iple çekmektedir!

Oyuncular: Celile Toyon, Nurgül Yeşilçay, Deniz Deha Lostar, Settar Tanrıöğen, Suzan Aksoy, Jülide Kural, Hüseyin Avni Danyal, Ragıp Savaş, Ebru Özkan, Nejat İşler, Erol Keskin

Görüntü Yönetmeni: Feza Çaldıran

Yapım: BKM Film-Yeni Yapım Film

Yapımcı: Necati Akpınar

Yazan ve Yöneten: Handan İpekçi

www.cinaragacifilmi.com

Resimler:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Süper Köpekler (2024) Space Jam Yeni Efsane - Space Jam A New Legacy (2021) Ölü Yatırım (2019) Ölümsüz Aşk - The Age of Adaline (2015) Paçi: Av Sanatı (2018) Süper Yetenek 3: Büyük Yarış - Rock Dog 3: Battle the Beat (2023)

Leave a comment