Issız Adam filminin hoyrat aşık karakterini canlandıran Cemal Hünal, bu sefer romantik sevgili oldu.
Issız Adam Cemal Hünal Sevgililer Günü İçin “KALBİM EGE’DE KALDI” dedi!
Bahar aylarında gösterime girmeyi planlayan “KIRMIZI” adlı sinema filminde Umut karakterini canlandıran Cemal Hünal’ı hiç böyle görmediniz. Yönetmen Yücel Müştekin’in farklı konu ve kurgusu ile alternatif sinemaseverleri salonlara çekmeyi hedeflediği ilk uzun metrajlı filmi “KIRMIZI” yakında sinemaseverler ile buluşmaya hazırlanırken, filmin başrol oyuncusu Cemal Hünal sevenlerine bir sürpriz yaptı. Leyla Göksun ile başrolleri paylaşan yakışıklı oyuncu gitarı kaptığı gibi soluğu sahnede aldı. On parmağında on marifet olan ünlü oyuncu, Sezen Aksu’nun “Kalbim Ege’de kaldı” adlı çok sevilen romantik şarkısını seslendirdi.
Jua Film’in yapımcılığını üstlendiği “KIRMIZI” Nisan ayında gösterime girecek.

FİLMİN KONUSU
Tanışmalarının birinci yılını kutlayan Aslı ve Umut arkadaşlarıyla doyasıya eğlendikten sonra, Umut’un Beyoğlu’nun arka sokakların bulunan evine giderler. Sekiz katlı yıkık dökük ve terkedilmiş apartmanda Umut ve kapıcı dairesinde bulunan çift dışında başka kimse yaşamamaktadır. Umut ve Aslı eve gelip bir süre eğlenmeye devam eder. İkili uyumaya karar verdikleri sırada son derece şaşıracakları bir durumla karşılaşırlar. Kocaman kırmızı bir bavulun salonun tam ortasında durduğunu fark eden çift bir süre şaşkınlıktan donarlar. Umut bavulun kendisine ait olmadığını söyler. Sonunda bavulu açmaya karar verdiklerinde ise ikisini de dehşete düşüren bir manzarayla karşılaşırlar.

FİLM KÜNYESİ
TÜR: DRAMA & GERİLİM
YAPIM: JUA YAPIM
YAPIMCI: HASAN FIRINCI / YÜCEL MÜŞTEKİN / ADNAN BAHADIR / AYDIN BAHADIR
OYUNCULAR: CEMAL HÜNAL / LEYLA GÖKSUN / SELİM BAYRAKTAR / ADELİYE YURASLİ / ALİ BALKAN AVCI / TAYFUN TALİPOĞLU / BÜLENT ERGÜN / YASEMİN TUNCA
YÖNETMEN: YÜCEL MÜŞTEKİN
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: ULAŞ ZEYBEK
SENARYO: YÜCEL MÜŞTEKİN
SUPERVISOR: NECMİNUR ÇİMEN
GENEL KOORDİNATÖR: GÜLSEN DOĞANCI
MÜZİK: ÜTOPYA
KOPYA: Digital Cinema Package ( DCP )
FORMAT: 16×9
ÇEKİM TARİHİ: EYLÜL 2014
VİZYON TARİHİ: NİSAN 2015

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sword Art Online the Movie: Progressive - Scherzo of Deep Night (2023) Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı - Mr. Holmes (2015) Pamuk Prens (2016) Rüya Senaryo - Dream Scenario (2024) Dünya Hali (2018) Marley & Ben / Marley & Me (2009)

Leave a comment