SONUNA KADAR, SADECE SEN’İN FİLM MÜZİĞİ OLDU
Büyülü aşka dokunaklı şarkı…

Boyut Film’in merakla beklenen ve yılın en iddialı aşk filmi olan Sadece Sen’in film müziğinin klibi müzik kanallarında gösterime girdi. Yayınlandığı ilk andan itibaren tüm dikkatleri üzerine çeken klipteki film görüntüleri seyredenleri duygulanırdı. Şebnem Keskin’in güzel yorumu, film görüntüleriyle süslendi. Bir Mustafa Sandal bestesi olan ‘Sonuna Kadar’ şarkısı 90’lı yıllarda Ferda Anıl Yarkın’ın yorumuyla müzik dinleyicisinin en çok sevdiği şarkılar listesinde ilk sıralardaydı.
Dokunaklı bir bir aşk hikayesi olan ‘’Sadece Sen’’ bu yılın en çok beklenen aşk filmi.

Fragmanları sinemalarda dönen Sadece Sen 14 Martta siznemada izleyicilerle buluşacak.
Farklı hikayesi ve eşsiz görüntüleriyle şimdiden büyük beklenti yaratan Sadece Sen’de, görme engelli bir genç kızla geçmişi karanlık bir boksörün aşk hikayesi anlatılıyor. Filmin
fragmanında Belçim Bilgin ve İbrahim Çelikkol’un romantik sahnelerinin dışında dövüş sahneleri de izleyicinin en çok konuştuğu konular arasında yer aldı.
Filmin yönetmenliğini çektiği başarılı reklam filmleriyle adından söz ettiren Hakan Yonat
yaptı. Filmin yapımcılığını Murat Tokat, senaryosunu ise beyazperde de gişe başarısı elde etmiş Romantik Komedi film serilerinin yazarları Ceren Aslan ve Aslı Zengin kaleme aldı.

Sadece Sen film Soundtrack
Şarkı Sonuna Kadar
Vokal: Şebnem Keskin
Söz:Mustafa Sandal-Ferda Anıl Yarkın
Müzik: Mustafa Sandal
Aranjör: Yıldıray Gürgen
Klip yönetmeni: Hakan Yonat

Klibin linkini izlemek için tıklayınız.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Solace (2015) Milyonda Bir (2021) Kestik Babacım (2022) Angry Birds Film - The Angry Birds Movie (2016) Cenazemize Hoş Geldiniz (2023) Başlangıç - Inception (2020)

Leave a comment