Büyükçekmece Belediyesi 13. Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivaline hazırlanıyor…
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, dünyaca ünlü organizatör Ahmet San ile birlikte, 13. Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festival’nin yapılacağı Kültürpark Festival alanında incelemelerde bulundular…
Amaçlarının özellikle yurtdışından gelen binin üzerindeki yabancı konuk sanatçıya ülkemizin tarihi ve tabii güzelliklerini lokal olarak kültürparkta en güzel şekilde tanıtmak olduğunu anlatan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bu konuda dünyaca ünlü organizatör Ahmet San’ın fikirlerinden yararlanacaklarını anlattı.
Ayrıca, festivalde sahne alacak olan Zülfü Livanelli’nin hayranlarının yoğun olduğunu, bu yüzden  konser alanının çok büyük olması gerektiğini vurgulayan Başkan Akgün, 13.Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nin bu sene daha görkemli geçeceğinin müjdesini verdi…
Festivale katılacak konuk sanatçıların ülkelerine mutlu dönmeleri için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Amacımız halkımızı eğlendirmek olduğu kadar, yurtdışından gelen konuklarımızı memnun ederek her birini Türkiye’nin birer fahri elçisi haline getirmektir” dedi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Üç Tepe - Three Peaks (2018) Üçkağıtçı Mortdecai - Mortdecai (2015) Bilinmeze Doğru: Star Trek - Star Trek Into Darkness (2013) Selam: Bahara Yolculuk (2015) Aşkın Seçimi - The Choice (2016) Maymun Prens - Pourquoi J’ai Pas Mange Mon Pere (2015)

Leave a comment